ANDIMIZI GERİ İSTİYORUZ

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!


Türk-Eğitim-Sen Tekirdağ İl Başkanı Kamuran VARMA,Öğrenci  Andı'nın yeniden okullarda okutulmasını talep ederek: "Etnik ayrılıkçıların ve Milli Varlığımızla sorunlu marjinallerin kuru gürültüsüne değil, toplumun kahır ekseriyetinin talebine kulak verilmesini ve yeniden ÖĞRENCİ ANDI'nın çocuklarımıza armağan edilmesini istiyoruz." dedi.

Varma, açıklamasında şu ifadelere yer verdi. "Şu gerçeği görelim, 15 Temmuz Gecesi cesaret timsali yiğitlerimizi tankların ve mermilerin önünde şaha kaldıran şuur daha yedi yaşında "Varlığım Türk varlığına armağan olsun." diye hücrelerine işlemiş hissiyattır.

Atatürk Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye Halkına Türk Milleti denir demişti. Hal böyleyken, Türk Milli kimliğini 36 etnik gruptan bir tanesi olarak kabul eden kafa ya hastalıklıdır ya ihanet çukurundadır. Bu vatan toprağında ortak yaşama ülküsüyle tüm renklerimizle biz Türk Milletiyiz.

Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK'a çağrıda bulunuyor, etnik ayrılıkçıların ve milli varlığımızla sorunlu marjinallerin kuru gürültüsüne değil, toplumun kahır ekseriyetinin talebine kulak vermesini ve yeniden ÖĞRENCİ ANDI'nı çocuklarımıza armağan etmesini istiyoruz. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.

Tekirdağ Şafak Gazetesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Andımız geri gelsin 6 yıl önce

Tebrikler güzel yazı

Avatar
Nuray 6 yıl önce

Kesinlikle katılıyorum okunmalı tabiki

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al