Yoruluyoruz, çalışıyoruz ya da moralimiz bozuk oluyor.

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Yoruluyoruz, çalışıyoruz ya da moralimiz bozuk oluyor. Böyle zamanlarda da çocukların ihtiyaçları bitmiyor. Peki annelerin de ‘yalnızlık hakkı’ yok mu? Anneliğe kısa bir mola nasıl verilebilir? Çocuklar annelerinin de moralinin bozulabileceğini, mutsuz olabileceğini ya da kendini yorgun hissedebileceğini nasıl öğrenebilir? Tüm bu soruların cevabı yazımızda… 
Do mothers have the right to be lonely?
Experts say you should play with your child. Because;kids who growing with love are getting happier. They feel safe. But some days, we're down. Our energy is too low. What should we do? At such times, when our child wants to play with us, we can gently refuse it. .You can say that ; I can't play games right now. Would you excuse me? Let's play after dinner, what do you say? 
Çocuğumuzun bizi anlamasını ve saygı duymasını istiyorsak; Oyunu başka bir zaman oynamak için işaret etmeliyiz. İşte dikkat etmeniz gereken nokta; sözümüzü tutmak. Çocuk hatırlatmasa bile, söylemeliyiz. Bu durum birkaç kez tekrarlandığında çocuğun güvenini kazanırız. Çocuklarımız bize saygı duyuyor ve anlıyor, yorgun, üzgün veya değilken. 
Есть ли у матери право быть одной?
Uzmanlar, çocuğunuzla oynamanız gerektiğini söylüyor. Çünkü sevgiyle büyüyen çocuklar daha mutlu olur. Güvende hissediyorlar. Ama bazı günlerde havamda değiliz. Enerjimiz çok düşük. Ne yapmalıyız? Çocuğumuzun bizimle oynamak istediği bu anlarda, onu yavaşça reddedebiliriz. . Söyleyebilirsiniz; Şu an oyun oynayamam. Afedersiniz Akşam yemeğinden sonra oynayalım, ne dersin? Çocuğumuzun bizi anlamasını ve saygı duymasını istiyorsak; teklif etmeliyiz, oyunu başka bir zamanda oynayabiliriz. Burada dikkat etmeye değer; sözümüzü tutmak Çocuğa benzemese bile, söylemeliyiz. Bu durum birkaç kez tekrarlandığında çocuğun güvenini kazanırız. Çocuklarımız, yorgun, üzgün veya yetersiz olduğumuzda bize saygı duyuyor ve anlıyorlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al