LGS'den Kötü Sonuç Alan 14 Yaşındaki Çocuk İntihar Etti

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

LGS'de kötü sonuç ölüm getirdi. Aileler lütfen çocuğunuza sınav sonuçlarından sonra tepki göstermeyin, sınavda başarısız olması çocuğunuzun canından ve hayatından daha önemli olamaz. 

Yaşanan bu olay gerçekten çok üzücü

Kocaeli'nin Derince ilçesinde LGS sonucu yüzünden babasıyla arasında çıkan tartışmaya dayanamayan 14 yaşındaki Y.B., bir anda koşarak 3. kattaki balkonlarından atladı. Ağır yaralanan genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay, Derince Yenikent Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 6 katlı apartmanın 3. katında Y.B (14) açıklanan LGS sonuçları sonrasında babası ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine balkona koşan Y.B, kendini 3. kattan boşluğa bıraktı. Yaklaşık 15 metre yükseklikten beton zemine düşen çocuk ağır yaralanırken, ailesi durumu 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan çocuk, ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastane önüne gelen çocuğun anne ve babası sinir krizi geçirirken aileyi yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Hastanede tedavi altına alınan Y.B burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekiplerinin inceleme başlattığı olayda hayatını kaybeden çocuğun cenazesi öğle namazını müteakip Yenikent Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilmesi bekleniyor.

KOCAELİ/İHA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
merdan orunoglu 5 yıl önce

Milli eğitim bakanına soruyorum bu çocuğun hayatında daha önemli birsey varmi.bu yaşta sınav yapmanın doğru olduğunu kimse bana anlatamaz.liseye geçiş sınavının ne mantığı var?.bu sınavın kaldırılması lazım.bu sınav devam ettikçe daha çok ölümler olur.bunun bir anca çözülmesi lazım.!!!milli eğitim bakanına soruyorum bu sınavla ne kazandınız?!!.

Avatar
Fatma turan 5 yıl önce

Budenli cahilce düşünce kıyamıyorum Allah hiçbir annenin yüreğini yakmasın sınav kötü geçmiş olsada evlat öncelikliktir Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah sabırlar versin

Avatar
HAİN SİSTEM 4 yıl önce

Bende bu sene gireceğim bazı nedenlerden çalışmadım ne yapacağım bilmiyorum korkuyorum yapamayacağımı biliyorum ama çok geç son 5 gün

Avatar
İşte 4 yıl önce

Bence lgs kalkmali çünkü sonucu ölüm olabiliyor

Avatar
Lgs Mağduru 4 yıl önce

Bende bu sene lgs ye girdim ve kötü sonuç aldım. Ailemin baskılarının psikolojimi bozduğunu düşünüyorum. Son 1 senedir hayatım bana zehir oldu. Çok az yemek yiyorum. Her gün sınav notumla alakalı şeyler düşünüp ağlıyorum. İçime kapandım. Evden dışarı adım atsam herkes bana sınav notumu sorup dalga geçiceği için çıkamıyorum. Başka insanların ve ailemin baskıları yüzünden kendi odamdan çıkmıyorum. Ailem ve arkadaşlarımla bağlantılarım da kesildi. Artık kimseyle konuşmak istemiyorum. Yaşamak istemiyorum. Kaç kere intiharın eşiğine geldim fakat cehenneme gideceğim için öldürmedim. Neden hayatımız tek bi sınava bağlı.

Avatar
Sevim 5 yıl önce

Çok iyi cocuklar hicleniyor mufredatokullardalgs sorularının gösterilmesigerekir puanla yuzdelik birbirine uymuyor herseyleri sacma

Avatar
Arzu 4 yıl önce

Cidden anlamıyorum ya nedir bu ailelerin çocuklara yarış atı gibi davranması insanız bizde insanız

Avatar
393 Aldım 4 yıl önce

Belki bazılarına gôre kötü bir sonuç değil ama şehrimde iyi bir liseye gidemiyorum ve Ortalamam düsük adrese dayalı sistemdede iyi bir liseye gidemiyorum bu yüzden moralim bozuk

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak