Kendimi Tanıtıyorum İle İlgili Kompozisyon Örnekleri

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

KENDİMİ TANITIYORUM İLE İLGİLİ KOMPOZİSYON ÖRNEKLERİ

Benim adı Muhammed Emir. 15 yaşındayım. Boyum 1.68’tir. Saçlarım siyah, gözlerim ela rengidir . Ne çok kiloluyum ne de çok zayıfım. Orta halli sayılırım. Yüzüm  yuvarlak , burnum hafif uzundur. Ben beş çocuklu bir ailenin  en küçüğüyüm. Çok fazla  kahkaha atmayı seven biri değilim. Ruh halim ise genelde  orta hallidir . Bazen mutlu olurum, bazen karamsar olurum. Bu o günkü yaşadığım olaylara bağlı olarak değişir .

Toplum içinde çok fazla konuşmayı seven biri değilim.  Yeri ve zaman gelince konuşmayı severim.  Dilimi etkili ve güzel kullanmaya özen gösteririm. Konuşmak için konuşmayı sevmiyorum . Gerçekten konuştuğum şeyler insanların işine yarıyorsa konuşmayı tercih ediyorum . İnsanlara akıl vermeyi  seven bir değilim. Çünkü ben de nasihat almayı çok seven biri değilim . Elbette tatlı bir dille ailem , öğretmenlerim beni yönlendirebilir fakat bu akıl vermek  gibi olursa bu  durumda çok sinirleniyorum. Ben yapılan iyiliklerin gizli kalmasını seviyorum . Çünkü bence böyle davranmak daha erdemli bir davranıştır . Arkadaşlarım ile genelde  iyi geçinirim. Çok çalışkan biri değilim ama elimden geldiği kadar da derslerime çalışıyorum. Arkadaşlarım başlarda beni fazla sevmemişlerdi  fakat daha sonra tanıyınca  beni sevmeye başladılar .

Ben de arkadaşlarımı çok seviyorum. Onlar ile vakit geçirmek çok eğlenceli oluyor. Asık suratlı biri değilim  fakat çok fazla da gülen biri değilim. Bunun için kendimi seviyorum ve kendimle barışık bir insanımdır  diyebilirim.

***********

Ben Ahmet 13 yaşındayım 7. sınıftım bu sene 8'e geçtim. Muş Varto'da da doğup büyüdüm hala da Varto'da yaşıyorum. Dört tane kardeşim var en büyükleri benim tek erkeğim.  Esmerim. Kahverengi gözlerim var. Yanaklarımda gamzelerim var. Yakışıklıyım sevecenim. Okulumu evimi memleketimi vatanımı çok seviyorum. Onlar olmazsa ben yaşayamam. Hayatta en sevdiğim şey çiçekler onlar bana hayatın güzel olduğunu simgeliyorlar. Benim bu hayatta en değer verdiğim kişi ise annem. Annem olmazsa ben yaşayamam ölürüm. Ben ileride üniversiteye gidince anneme seni de götüreceğim seni burada bırakmam diyorum Annem için her bir şey yaparım. Ben ip atlamayı, yazı yazmayı, müzik dinlemeyi, şarkı söylemeyi çok seviyorum. Hayatın güzel olduğunu aslında o hayatı çirkinleştirenin insanlar olduğunu er geç öğrendim.

********

Ben Suat. Şu anda 22 yaşımdayım. Ortalama bir Türk ailesinin büyük oğluyum. Bir de Emir adında küçük bir kardeşim var. Kendisi liseye gidiyor. Ben lise eğitimimi Dr. Kemal Naci Ekşi Anadolu Lisesinde okudum. Okulumda çok sevdiğim öğretmenlerim ve arkadaşlarım oldu.

Liseden sonra Marmara Üniversitesini kazandım. Burada da 4 yıl okudum. Henüz okurken birkaç farklı iş kolunda çalıştım. Şu anda mezun oldum.

Spor yapmayı ve spor müsabakalarını izlemeyi severim. Motor sporları ve futbol gibi spor alanları ilgimi çeker. Boş zamanlarımda film ve dizi izlerim. İnternette yeni araştırmalar yapar ve sürekli yeni şeyler öğrenmeye çalışırım. Aynı zamanda gitar çalmayı öğrenmeye çalışıyorum.

Kediler ve köpekler başta olmak üzere hayvanları çok severim. Özellikle köpekleri daha çok seviyorum. Onlarla oynamak, onları beslemek hoşuma gidiyor.

Anahtar Kelimeler:
Kendinizi Anlatan Bir KompozisyonGörünen Köy Kılavuz İstemez Atasözü İle İlgili Kompozisyon Örnekleriİsraf İle İlgili Kompozisyon Örnekleri29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ile Ilgili YazıCömertlik İle İlgili Kompozisyon ÖrnekleriSonbaharın Gelişi İle İlgili Kompozisyon ÖrnekleriBabalar Günü Kompozisyon ÖrnekleriDünya Tiyatrolar Günü İle İlgili Kompozisyon ÖrnekleriÖğretmen Sevgisi İle İlgili Yazılar10 Kasım İle İLgili Kompozisyon Örnekleri18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ İLE İLGİLİ KOMPOZİSYON ÖRNEKLERİ23 Nisan İle İlgili Kompozisyon Örnekleri23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kompozisyon ÖrnekleriÇanakkale Zaferi Kompozisyon ÖrnekleriLafla Peynir Gemisi Yürümez Sözü İle İlgili Kompozisyon ÖrnekleriÇalışkanlık İle İlgili Kompozisyon Örnekleri19 Mayıs Ile İlgili Kompozisyon ÖrnekleriAnneler Günü İle İlgili Kompozisyon ÖrnekleriKENDİMİ TANITIYORUM İLE İLGİLİKOMPOZİSYON ÖRNEKLERİKendimizi Anlatan Kompozisyon örnekleriKendimle Ilgili Bir Makale Nasıl YazılırKendimi Tanıtıyorum Ile Ilgili Kompozisyon Yazar Mısınız?Kendimi Tanıtıyorum Ile Ilgili Kompozisyon Yazarmısınız?Yazar MısınızKendimizi Anlatan Bir KompozisyonKendimizi Anlatan Bir Kompozisyon Yazar MısınızKendimizin İyi Ve Kötü Yanlarını AnlatanKendimizi Tanıtıyorum İle İlgili Kompozisyon YazınızKendinizi Anlatan Bir Kompozisyon Yazacak OlsanızKENDINIZI TANITAN BIR YAZI YAZINIZKENDINIZ HAKKINDA KOMPOZISYON YAZINKENDIMI TANITIYORUM ILE ILGILI KOMPOZISYONKendimi Tanıtıyorum İle İlgili Kompozisyon Yazınızİle İlgili Kompozisyon ÖrnekleriKendimi TanıtıyorumKendimi Tanıtıyorum İle İlgili Kompozisyon ÖrnekleriKitap Konulu Kompozisyon

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al