Yüzme Boy Uzatır mı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Yüzme boy uzatır mı? Yüzmenin boy uzamasına etkisi var mı? Yüzme yapan çocukların, ne kadar boyu uzar? Boy uzatmak için yüzmeye gitmeli mi? En fazla boy uzatan spor hangisi? Hangi spor boy uzatır? Boy uzatmak için neler yapmalı? Çocuğumun boyunu nasıl uzatırım?
Yüzmek boyunuzu uzatabilir mi? Hayır. Yüzmenin boyunuzu uzattığı genellikle bir efsanedir . Yüzerken meydana gelebilecek herhangi bir esneme yalnızca geçicidir ve yüzme hızında gözle görülür bir değişiklik olmayacak veya bir fark yaratmayacaktır.

Peki yüzücüler neden bu kadar uzun? En iyi yüzücüler uzun boyludur çünkü boyları en hızlı yüzmelerine yardımcı olur. Uzunluk avantajına sahip olmak (daha uzun kollar, bacaklar ve gövde), onlara kendilerini ileri doğru itmek için daha fazla yüzey alanı sağlar.

Televizyonda gördüğünüz yüzücüler sporun doğal bir seçiliminden geçmiştir, bu da uzun boylu yüzücülerin daha hızlı olma ihtimalinin daha yüksek olduğunu göstermektedir.

Boyumun Uzaması İçin Ne Yapabilirim?
Kendinize iyi bakmak, iyi beslenmek, düzenli egzersiz yapmak ve bolca dinlenmek, sağlıklı kalmanın ve vücudunuzun doğal potansiyeline ulaşmasına yardımcı olmanın en iyi yoludur. Boy uzatmak için sihirli bir hap yok. Aslında genleriniz boyunuzun uzunluğunun en önemli belirleyicisidir.

Çoğu genç, ergenlik döneminde tam yetişkin boyuna ulaşmadan önce toplamda yaklaşık 7 ila 10 inç büyümeyi bekleyebilir. Her insan biraz farklıdır, bu nedenle herkes ergenliğe kendi vücudunun kendi programına göre başlar ve geçer. Vücudunuz hala değişiyor olabilir. Herhangi bir endişenizi veya sorunuzu doktorunuzla paylaşmanıza yardımcı olabilir.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al