Çocuğu Sütten Kesmek İçin Okunacak Dua

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Bebekleri sütten kesmek için okunacak dua var mı? Çocuğu sütten kesmek için okunacak dualar nelerdir? Sütten kesmek için okunacak dua hangisi? Hangi dua sütten kesmek için okunur? Hangi duayı okursan bebek sütten kesilir? Memeden kesmek için okunacak dualar? 
Emzirirken Allah'tan istekte bulunmak için en iyi dua hangisidir? Güvenlik için bu dua size rahatlık ve iç huzuru getirsin. Güç için bu dualar ruhunuzu cesaretlendirsin ve inancınızı güçlendirsin.
Özellikle bebeğini sütten kesmek isteyen anneler için okunacak dua.
Bismillahirrahmanirrahim

Vessemai zatilbüruci. Velyevmilmev'udi. Ve şahidin ve meşhudin. Kutile ashabül'uhdudi. En nari zatelvekudi. İz hüm 'aleyha ku'udün. Ve hüm 'ala ma yef'alune bilmü'miniyne şühudün. Ve ma nekamu minhüm illa en yü'minu billahil'aziyzilhamiydi. Elleziy lehu mülküssemavati vel'ardı vallahü 'ala külli şey'in şehiydün.
Anlamı

Burçlarla dolu göğe andolsun, 2.Va'dedilmiş güne (kıyamete) andolsun, 3, 4, 5.Şâhitlik edene ve şahitlik edilene andolsun ki, (mü'minleri yakmak için) hendek kazıp (içinde) alevli ateş yakanlar lanetlenmiştir. 6, 7.O vakit, ateşin etrafında oturmuş, mü'minlere yaptıklarını seyrediyorlardı
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al