Apartman Yöneticileri Ücret Alır mı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Apartman yöneticisinin sorumlulukları nelerdir?
Apartman yöneticisinin sorumlulukları arasında boş yerleri doldurmak, kiracı şikayetlerine cevap vermek, apartmanla ilgili her hangi sorunlara çözüm bulmak, apartman bakımını yönetmek ve vergi beyan etmek yer alır . Başarılı bir apartman yöneticisi olmak için organize olmanız ve mükemmel bütçeleme ve kişilerarası becerilere sahip olmanız gerekir.

Apartman yöneticisi kimdir?
Yerinde mülk yöneticisi, apartmandaki apartman birimi gibi bir konut biriminde yaşayan bir kişidir. Tesis bünyesindeki her mülk yöneticisi bir çalışandır .

Peki Apartman veya site yöneticisi maaş alır mı?

Bu konuda her hangi bir yasal madde bulunmamaktadır. Bazı apartman veya site yöneticileri bu işleri yaparken ücret alırken, kimleri ise her hangi bir ücret talep etmez.

Yöneticilerin ücret alıp almayacakları yönetim planında yer almaktadır.  Yöneticilerin ücret alıp almamasına, kat malikleri genel kurulu tarafından karar verilmesi gerekmektedir. 
 

Anahtar Kelimeler:
Peki Apartman Veya Site Yöneticisi Maaş Alır Mı?Peki Apartman Veya Site Yöneticisi Maaş Alır MıApartman Yöneticisinin Sorumlulukları Nelerdir?Apartman Yöneticisinin Sorumlulukları NelerdirApartman Yöneticisi Kimdir?Apartman Yöneticisi KimdirApartman Yöneticisi Ne Iş YaparApartman Yöneticisi Görevi NedirApartman Yöneticisi Sorumlulukları NelerSite Yönetici GörevleriSite Yöneticisi Maaş AlırmıSite Yöneticileri Maaş AlıyormuSite Yöneticileri Para AlırmıSite Yöneticisine Maaş Vermek ZorunlumuSite Yöneticisine Ne Kadar Maaş Verilirsite Yöneticileri Ne Kadar Maaş AlırApartman Yöneticileri Ne Kadar Maaş AlırApartman Yöneticisinin Maaş Alması DoğrumuApartman Yöneticisine Ne Kadar Maaş BağlanırSite Yöneticisine Ücret Ödenir MiSite Yöneticisine Ücret Ödenir MApartman Yöneticisine ücret ödenmesiApartman Yöneticisi Maaş Alabilir Mi?Apartman Yöneticisi Maaş Alabilir MiYöneticiler Maaş Aidat ödermiYöneticiler Aidat ödüyormuAPARTMAN VE SİTE YÖNETİCİSİNİN HAK VE GÖREVLERİApartman Aidatı Hangi Şartlarda ÖdenmezAPARTMANSiteSite Yönetici Nasıl OlunurApartman Yöneticisi Nasıl OlunurApartman Vergisi Ne KadarSite Yönetici ücretiApartman Yönetimi Fiyat Teklifi ÖrneğiApartman Yönetimi Vergi MuafiyetiApartman Yönetici ücretini Kim öderProfesyonel Apartman Yönetimi ücreti 2022Apartman Yönetimi Stopaj öder MiApartman Yöneticisine Maaş VerilirmiSite Yöneticisine Maaş VerilirmiSite Yöneticileri Para Alır MıApartman Yöneticisi Para AlırmıApartman Yöneticisinin Görevleri

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak