Youtube’den Para Kazanmak İçin Ne Yapmalı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Doğrudan YouTube üzerinden para kazanmaya başlamak için, geçen yıl en az 1.000 aboneye ve 4.000 saat izlenmeye veya son 90 gün içinde 10 milyon geçerli herkese açık Shorts görüntülemesine sahip 1.000 aboneye sahip olmanız gerekir . Bunlardan herhangi birine ulaştığınızda YouTube'un İş Ortağı Programı'na başvurabilir ve kanalınızdan para kazanabilirsiniz.
YouTube 1.000 görüntüleme için ne kadar ödüyor?
YouTuber'lar, hem kısa hem de uzun biçimli videolarında reklam gelirlerinden kesinti yaparak para kazanabilir. İçerik oluşturucular , 1.000 görüntüleme başına YouTube gelirinin uzun biçimli videolar için 1,61 ila 29,30 ABD Doları arasında olduğunu söyledi.
YouTube'da nasıl para kazanılır?
Ukrayna'da devam eden savaş nedeniyle, Google ve YouTube reklamlarının Rusya'da bulunan kullanıcılara sunulmasını geçici olarak durduracağız. Daha fazla bilgi edinin .
YouTube İş Ortağı Programı'na başvurarak ve kabul edilerek YouTube'da para kazanabilirsiniz . Yalnızca YouTube kanal para kazanma politikalarımıza uyan kanallar para kazanabilir.
birkaç not
Size YouTube'da neler oluşturabileceğinizi söylemeyeceğiz, ancak izleyicilerimiz, içerik oluşturucularımız ve reklamverenlerimiz adına doğru olanı yapma sorumluluğumuz var. YouTube İş Ortağı Programı üyesiyseniz, YouTube üzerinden para kazanabilirsiniz. YouTube İş Ortağı Programı'ndayken sizi daha yüksek bir standartta tutarız.
İyi içerik oluşturucuları ödüllendirdiğimizden emin olmak için, YouTube İş Ortağı Programı'na kabul edilmeden önce kanalınızı inceliyoruz. Ayrıca, tüm politikalarımıza ve yönergelerimize uyduğunuzdan emin olmak için kanalları sürekli olarak inceliyoruz.
YouTube'dan elde ettiğiniz kazançlar üzerinden vergi ödemekle yükümlü olabilirsiniz; aşağıda daha fazlasını öğrenin.
YouTube İş Ortağı Programında para kazanmanın yolları
Aşağıdaki özellikler aracılığıyla YouTube'da para kazanabilirsiniz:
Reklam geliri
:  İzleme Sayfası reklamlarından ve Shorts Feed reklamlarından gelir elde edin.
Kanal üyelikleri : Üyeleriniz, sunduğunuz özel ayrıcalıklar karşılığında yinelenen aylık ödemeler yapar.
Alışveriş : Hayranlarınız, YouTube'daki mağazanızdan ürünlere (ör. ürünler) göz atabilir ve satın alabilir.
Super Chat ve Super Stickers : Hayranlarınız, mesajlarının veya animasyonlu resimlerinin sohbet akışlarında vurgulanması için ödeme yapar.
Süper Teşekkür : Hayranlarınız, videonuzun yorumlar bölümünde mesajlarının öne çıkarılması için para ödüyor.
YouTube Premium geliri : İçeriğinizi izleyen bir YouTube Premium abonesinin abonelik ücretinin bir kısmını alın.
Her özelliğin, abone ve görüntüleme sayısı gereksinimlerine ek olarak kendi uygunluk gereksinimleri seti vardır. İncelemecilerimiz kanalınızın veya videonuzun uygun olmadığına inanıyorsa belirli özellikler kullanılamayabilir. Bu ekstra eşikler iki ana nedenden dolayı mevcuttur. Bunlardan en önemlisi, özelliğin bulunduğu her alanda yasal gereklilikleri yerine getirmek zorunda olmamızdır. Ardından, iyi içerik oluşturucuları ödüllendirmek istediğimiz için kanalınızda yeterli içeriğe sahip olduğumuzdan emin olmalıyız. Genel olarak bu bağlam, incelenecek daha fazla içeriğe ihtiyacımız olduğu anlamına gelir.
İçeriğinizin politikalarımıza uygun olduğundan emin olmak için kanalları sürekli olarak incelediğimizi unutmayın.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al