Emoji Yüz Anlamları?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Eskiden gülen yüz olarak bilinen ve sıklıkla ifadelerle karıştırılan emoji yüzleri, SMS'lerde ve Instagram, Reddit, Facebook ve WhatsApp gibi sosyal medya uygulamalarında kullanılıyor. Peki emojiler ne anlama geliyor? Her bir emojinin ne anlama geldiği bazen yoruma açıktır ve bu, kalp ve el sembolleriyle daha da karmaşık hale gelir.

Unicode, emojilerin ne anlama geldiğine ilişkin standartlar yayınlar ancak bunlar her zaman amaçlandığı şekilde kullanılmaz. Belirli topluluklarda benzersiz anlamlara sahip olabilirler. Örneğin, benzersiz bir Snapchat emoji seti var. Peki belirli suratlar ne anlama geliyor?

İşte popüler emojiler için yaygın olarak kabul edilen emoji anlamları.

Mutlu Yüz Suratları Anlamları
İşte gülümsetenlerden gülenlere kadar farklı mutlu yüz emojilerinin anlamları...

kızarma emojisi
Gülümseyen Gözlerle Gülümseyen Yüz ve Gülümseyen Yüz en sık kullanılan emojilerdir ve yalnızca mutluluğu veya pozitifliği ifade eder. Bazen sırasıyla Utangaç Yüz ve Kızarmış/Kızarmış Yüz olarak bilinirler .

Nadiren, hafif bir hakaret veya eleştirinin ardından acının bir kısmını gidermek için kullanılabilirler.

gülmek mutlu emojiler
Açık Ağızlı Gülen Yüz'ün aşağıdakiler dahil çok sayıda versiyonu vardır :

Sırıtan Yüz.
Açık ağızlı ve sımsıkı kapalı gözlerle gülen yüz.

Bunlar iki basit gülen yüze benzer. Ancak genellikle daha yüksek düzeyde mutluluk ifade etmek için kullanılırlar. Bu emojilerden birinin yer aldığı bir mesaj normalde son derece olumlu olacaktır. Çok nadiren hakaret veya eleştiri amacıyla kullanılırlar.

gülümseyen terleyen emoji yüz
Ağzı Açık ve Soğuk Terli Gülümseyen Yüz de benzer şekilde rahatlamayla da olsa mutluluğu gösteriyor. "Vay canına!" demenin emoji versiyonu. Bu emojiyi kullanan mesajlar genellikle potansiyel olarak olumsuz bir olayın sonuçlanmasından duyulan mutluluğu ifade eder. Örneğin, doktordan iyi olduğunuzu belirten bir mesaj gönderdiyseniz bu emojiyi kullanabilirsiniz.

Ayrıca utanç veya garipliği ifade etmek için de kullanılabilir.

sevinç gözyaşları yüz emojisi
Sevinçten Ağlayan Yüz emojisi kahkahayı göstermek için kullanılır. Birisi şaka gönderdiğinde "LOL" veya bazen "IJBOL" kullanımının yerini aldı; emojilerin iletişim şeklimizi değiştirme yollarından sadece biri .

gülen yüz emojisiyle ağlamak
Yerde Yuvarlanan Gülen Surat, bilmeniz gereken internet argo terimlerinden biri olan "ROFL"in en son versiyonudur . Bir şey özellikle komik olduğunda bunu kullanın.

Baş Aşağı Yüz
gülümseyen yüz yanlış tarafa doğru
Ters Yüz, ciddi olmadığınızı veya hiçbir anlam ifade etmeyen bir şey hakkında konuştuğunuzu ima eder.

Ayrıca alaycılık veya pasif-agresif bir duyguyu iletmek için de kullanılabilir.

çılgın emoji
Zany Face aynı zamanda küstahlık da gösteriyor. Aptalca ama komik bir şey varsa bunu kullanın. Bazen Sarhoş Yüz olarak da bilinir , ancak yalnızca gevşek bir zihniyete işaret ettiği için.

havalı yüz emojisi
Güneş Gözlüklü Gülen Yüz serinliği göstermek için kullanılır. Bazen alaycı bir şekilde kullanılır veya "bununla başa çıkmak" anlamına gelebilir.

utanmış yüz
Kızarmış Yüz, tuhaf bir durum veya hata nedeniyle utanç duyduğunu gösterir. İltifatlara yanıt olarak sıklıkla kendini küçümsemek için kullanılır. Aynı zamanda bir şeyin aydınlatıcı veya şaşırtıcı olduğu anlamına da gelebilir.

yemeğin tadını çıkaran emoji
Face Tadını Çıkaran Lezzetli Yemekler, lezzetli bir yemeğin öncesinde, sırasında veya sonrasında kullanılabilir. Aç Yüz emojisi olarak da bilinir . Ancak bazı insanlar bunu bir yorumun şaka amaçlı olduğunu göstermek için kullanır.

akıllı inek yüzü
Nerd Face, belirli bir konuya yönelik zekayı veya tutkuyu gösterir. İronik olarak veya belirli bir bireyin temsilcisi olarak da kullanılabilir.

yıldızlı gözler yüz
Yıldızlı Gözlerle Sırıtan Yüz, örneğin birisiyle tanışmayı veya bir şey yapmayı beklediğiniz zamanlar gibi heyecanlı veya yıldızların çarptığı anlamına gelir.

kutlama emojisi
Parti Üfleyicili ve Parti Şapkalı Yüz emojisi bir etkinliği kutlarken kullanılır. Bir arkadaşınızın doğum günü olduğunda en iyi şekilde kullanılır.

cinsel imalı yüz
Sırıtan Yüz güçlü cinsel çağrışımlara sahiptir. Normalde cinsel imalar veya önerilere eşlik eder, bu nedenle bu flört eden yüzü kötüye kullanmanız durumunda uygun emoji görgü kurallarını bildiğinizden emin olun !

Kaynak:makeuseof.com

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al