Elleriniz ve Ayaklarınız Yaz - Kış Soğuk mu? Peki Ne Yapmanız Gerekiyor?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!


Bu sorunu tedavi edebilecek ve durumunuzu daha iyi hale getirecek birkaç çare var:

1.Daha fazla su tüketiniz

Su bugüne kadar tüketebileceğiniz en iyi içecektir. Her gün 8 bardak sudan daha az içmemelisiniz. Yeteri kadar su içerek, vücudunuz oksijeni kan yoluyla taşımasına yardımcı olursunuz. Ayrıca, kan dolaşımınızı artıracaktır.

2.Sarımsak

Sarımsak arterleri ve kan damarlarını genişletebilir, bu da arterdeki plak oluşumunu azaltacak ve kan pıhtılaşmasını önleyecektir. Ayrıca kan basıncını düşürmek için de kullanılabilir.

3-Zencefil

Zencefil, kan dolaşımını artıracak ve vücudunuzu ısıtabilecek aktif bileşenler olan zingerone ve zenceolleri içerir. Ayrıca düzenli olarak zencefil tüketerek kan pıhtını önleyebilir ve kalbinizi koruyabilirsiniz.

4.Balık yağı

Balık yağı omega 3 yağ asitleri içerir. Bu yağ asitleri çok sağlıklıdır ve atardamar yağlarının çökelmesini kaldırabilir ayrıca,kan akışını artıracak ve iyileştirecektir.

5.Kırmızı biber

Kırmızı biber, kapsaisin içerir, bu kapsaisin, arterleri ve kılcal damarları güçlendirebilen ünlü aktif bir bileşendir. Bunu yaparak, kardiyovasküler sistemi ve kalbi doğrudan korur ve plak oluşumunu büyük ölçüde azaltır.

6.Yağlar

Kekik, zencefil ve biberiye gibi uçucu yağların termojenik özellikleri vardır ve ayaklarınızı ve ellerinizi ısıtabilir, böylece hissizlik azalır.

7.At kestanesi

At kestanesi, anti-inflamatuar özellikler sağlar ve kılcal damarların duvarlarını güçlendirir. Kasları rahatlatabilir ve varisli damarları tedavi edebilir.

bilenkadinlar.com

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al