Doğan Ceylan: Tam 10 yıl önce bir öneride bulunmuştum. Öğretmenlere ucuz internet verilsin diye.

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Tam 10 yıl önce bir öneride bulunmuştum. Öğretmenlere ucuz internet verilsin diye. 24 Kasım geliyor. Böyle bir şey yapılsa iyi olmaz mı! Teklifimin hala ardındayım.

2009 yılındaki açıklamam.

Ceylan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'deki okulların tamamında bilgisayar bulunduğunu ancak bunların bir kısmının teknolojisinin geri olduğunu, bir kısmının da internet bağlantısının sağlıklı olmadığını öne sürdü.

Öğretmenlerin sınav soruları, gözlem formları gibi birçok çalışmayı bilgisayarla yaptığını belirten Ceylan, ''Bunun yanı sıra sınav tarihleri, alınan puanlar, davranış notları gibi birçok verinin internet üzerinden e-okul sistemine girilmesi de zorunludur. Öğretmenlerimiz bu çalışmalarının tamamına yakınını evlerinde yapmaktadır'' dedi.

Bir öğretmenin telefon sabit ücreti de dahil edildiğinde internet bağlantısı için aylık en az 40 TL ödediğini bildiren Ceylan, bu ücretin kısmen devlet tarafından karşılanmasının öğretmenler arasında internet kullanımını yaygınlaştıracağını ve başlatılacak dizüstü bilgisayar kampanyasına talebi artıracağını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
Doğan CeylanUcuz Internet

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al