Dogelon Mars (ELON) Coin Nedir? Dogelon Mars (ELON) Token Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Dogelon MARS (ELON) Coin Nedir?
Dogelon MARS (ELON) Coin, Shiba Inu akımına mensup olan yeni bir kripto para birimidir. ELON Coin’in %50’lik arz kısmı Uniswap likidite havuzlarında kalıcı şekilde kilitlenmiş bir token’dır. Bu sayede ELON Coin’in ilerleyen zamanda likidite düşüş olasılığı ortadan kaldırılmıştır. Elon Musk’ın da geliştirme sürecinde yer aldığı ve proje saflarından biri olduğu iddia edilen ELON Coin, ilk gezegenler arası kripto para birimi olarak tanımlanmıştır.

Dogelon MARS (ELON) Projesinin Amacı ve Whitepaper 
Dogelon MARS (ELON) Coin projesinin amacı, uzay sektörüne ödeme aracı olarak kullanılabilecek bir kripto para birimin kazandırmaktır. ELON Coin’in Dogecoin çatalı olduğu ve “Başkent MARS“ lakabı verildiği ifade ediliyor. Proje Elon Musk’ın Mars’a insanlar ile birlikte yolculuk yapma ve orada bir yaşam alanı kurma hayalinde kullanacağı ticari para birimini yaratmak amacıyla gerçekleştirildi. Bu kapsamda SpaceX ile yapılacak olan görevlerde galaktik para birimlerinden biri artık ELON Coin olacak. Proje hakkında daha kapsamlı bilgi edinmek için https://dogelon.io/ adresinden Whitepaper’a ulaşabilirsiniz. 

Dogelon Coin Yorum
ELON Coin hakkında analist ve yatırımcı yorumları ele alındığında oldukça olumlu görüşlere ulaşılıyor. Analistler ELON Musk’ın piyasada ne kadar etkili olduğuna değiniyorlar. Hatta son olarak Dogecoin’i Tesla ödeme araçlarından biri yapmak için anket gerçekleştirdiğini ardından DOGE fiyatının %12 yükseldiğini açıkladılar. Bitcoin’in çok enerji tükettiğini ifade eden Elon Musk, hemen ardından BTC fiyatının da düşüşüne neden oldu. Analistler bu yüzden arkasında Elon Musk’ın yer aldığı ELON Coin’in kısa vadede en popüler altcoinlerden olabileceğini ifade ediyorlar.

Dogelon MARS (ELON) Coin Geleceği
Analistler, Dogelon MARS (ELON) Coin’in yakın geleceğinde değer kazanımı yaşayabileceğini açıkladılar. Analistler Elon Musk’a “piyasa hareketlendirici“ olarak sesleniyorlar. Bu yüzden onun projesinde yer alacak ELON Coin’in 2021 senesi Haziran sonunda 0.0000015 dolar ile 0.0000020 dolar bandı arasında işlem görebileceğini belirttiler. 

Dogelon MARS (ELON) Coin Nasıl Alınır

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dogelon MARS (ELON) Coin satın alabilirim?

Dogelon MARS (ELON) Coin Satın Alabilirim

Dogelon MARS (ELON) Coin NEREDEN ALINIR?

Dogelon MARS (ELON) Coin  şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Dogelon MARS (ELON) Coin  ALMAK İÇİN (REFERANSLI): 

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dogelon Mars ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Gate.io, Bitrue, BKEX, LBank, ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

Sevgili Dünya Vatandaşları,

Bildiğiniz gibi, hayatımı insanlığın çok gezegenli bir tür olmasını sağlamaya adadım. Bu dört cephede çalışmayı içerir: gezegenler arası uçuş, gezegeni terraformlaştırma, yerleşimciler gönderme ve gezegenler arası para birimi oluşturma. Bugün Mars misyonumuzda ön plana çıktığımızı duyurmaktan heyecan duyuyorum. İlk gezegenler arası para birimi: Dogelon.

Teknik olarak, bir Dogecoin'in çatalı, aynı anlamda bir bıçak, bir kaşık çataldır. Ona başkent Mars'ın adını verdim: Dogelon (Doge Elon değil, çünkü bu kibirli olurdu). Kayan yazı, herhangi bir karışıklığın önlenmesine yardımcı olması gereken Dogelon'dur (ELON). Bugün bu para birimini, ilk yerleşimcileri Mars'a getirme umuduyla, çok özel bir nedenden ötürü piyasaya sürüyorum: İnsanların benimle yolculuğa çıkmalarına yardımcı olmak. Pek çok iyi insanın bir gün Ay'a ulaşma umudu vardır.

Elbette bence bu çok düşük bir istek. Mars'a ve ötesine ulaşmak istiyoruz. Ancak, bu iyi insanların çoğu sağlamdır veya satılamayan dolandırıcılık jetonları satın alır. Bu nedenle, Dogelon topluluğu, kilim ve dolandırıcılık kurbanlarına zaman içinde jeton gönderme sözü veriyor, böylece ticaret hayatlarının en kötü günü en iyi günlerine dönüştürülebilir. Ve bir süre sonra, Mars'a düzenli uçuşlarımızda bize katılabilecekler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al