Müfettiş Ziyaretlerinde Bulundurulması Gereken Evraklar Neler?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Müfettiş ziyaretlerinde adaylık eğitimleri ve formları yanında sınıf rehberliği ve kulüp çalışmaları da takip ediliyor. Sınıf rehber öğretmeni kulüplere öğrencilerin isteklerine göre görevlendirmekle yükümlüdür. Kulüp öğretmenleri ise E-okulda size tanımlanan kulüp için bir veya birkaç faaliyet tanımlamalıdır. Bu faaliyetleri kulüp yıllık planından seçmelidir. Faaliyeti tanımlarken önce e-okul kulüp butonundan sosyal etkinlik tanımlama yapılır. Burada tanımlama yapılırken okul içi seçilmelidir. Daha sonra sosyal etkinlik girişi butonundan, oluşturduğunuz faaliyete katılan öğrencileri eklemelisiniz.

Önemli olan kısım ise iki yıldır pandemi nedeniyle birçok kulüp faaliyeti yapılmıyor. Bu nedenle yıllık planlarda yazılanlar uygulanmıyor. Ancak faaliyet raporuna ve e-okula bu faaliyetleri yapıldı gösterdiyseniz müfettişler materyalleri isteyebiliyor.

Örneğin faaliyet raporuna "kızılay kulübü için pano hazırlandı" şeklinde faaliyet eklerseniz panoyu görmek isteyebiliyorlar. Bu nedenle daha genelgeçer faaliyetler yazmanızı tavsiye ediyoruz. Örneğin "Kızılay'ın yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgi sempozyumu yapıldı" olarak ekleyebilirsiniz.

ogretmenadaydosyasi.com

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al