Kredi Kartlarının Yıllık Aidatlarını Ödememek İçin Ne Yapılmalı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Kredi kartları yararlı finansal araçlar olsa da, küçük bir plastik parçasına eşlik edebilecek çok çeşitli ücretler ve harcamalar sizi şaşırtabilir.
Elbette, belirli kredi kartı ücretlerini ödemek her zaman kötü bir fikir değildir . 

Yüksek bir yıllık ücret bir şeydir, ancak isteyeceğiniz son şey, beklenmedik ücretler nedeniyle şaşırmaktır. İyi haber şu ki, küçük bir planlama ile en sinir bozucu kredi kartı ücretlerinden kurtulabilirsiniz. Ve yıllık bir ücret ödemek size çekici gelmiyorsa, bundan da kaçınabilirsiniz.

Her durumda, kredi kartı ücretleri ve bunlardan nasıl kaçınılacağıyla ilgili temel bilgileri öğrenmek en iyisidir, böylece bir sonraki kredi kartınız için başvurduğunuzda hesaplanmış bir karar verebilirsiniz. Bu notta, en yaygın kredi kartı ücretlerinden bazılarına geçelim.
Yıllık ücret
Adından da anlaşılacağı gibi, kredi kartı hesabınızı açık tutmak için yıllık bir ücret ödemeniz gerekebilir. Yıllık ücretler, karta bağlı olarak büyük ölçüde değişebilir. 

Bir kartın yıllık ücreti genellikle ödül kazanma potansiyeli ve diğer avantajlarla ilgilidir, ancak bazı kartlar diğerlerinden daha iyi değer sunabilir.

Yıllık ücretlerden nasıl kaçınılır
Yıllık ücreti olmayan pek çok kredi kartı var - evet, kredi kartlarını bile ödüllendiriyor -. Yıllık ücret ödeme konusunda endişelenmek istemiyorsanız ve krediniz onay için yeterince iyiyse, aramanızı bu kredi kartlarıyla sınırlayabilirsiniz.

Bazı kartlar, ilk yıl için yıllık ücretten feragat eder. Bu kartlardan birini kullanırsanız, harcama ve seyahat alışkanlıklarınız değiştiyse ve yıllık ücreti ödemek artık mantıklı gelmiyorsa, alt sınıfı düşürmeyi düşünebilirsiniz.

Dikkat: Kredi kartı düzenleyicinizin, kredi kartınızın seviyesini düşürmenize izin vereceğine dair bir garanti yoktur ve bir kredi kartı hesabını kapatmak, kredi sağlığınızı etkileyebilir . Aşağı inmeye karar verdiğiniz yol buysa, önce araştırmanızı yapın ve olası dezavantajları anlayın.

Halihazırda yıllık ücreti olan bir kredi kartınız varsa ve artık ücreti ödemek istemiyorsanız, kredi kartı düzenleyicinizden hesabınızda herhangi bir promosyon teklifi olup olmadığını sormaya değer. İhraççı, hesabınızı açık tutmayı kabul ederseniz, ücretten feragat edebilir veya bir hesap özeti kredisi ile bunu telafi edebilir. Yine, bu garanti değil - ama sormaktan zarar gelmez!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al