Koşullu Arama Yönlendirme Aktif Ne Anlama Geliyor?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Çağrı Yönlendirme Koşullu (CFC) , gelen çağrıları yanıtlamazsanız veya yanıtlayamazsanız ( yanıt yok, meşgul, müsait değil) başka bir telefon numarasına yönlendirir . Herhangi bir Ana ekrandan Telefon'a dokunun. ... Çağrı yönlendirme'ye dokunun.

Koşullu çağrı yönlendirme nedir?

Kafa karıştırıcı geliyor, ama oldukça basit! Koşullu arama yönlendirme (bazen Cevapsız/Meşgul Aktarımı olarak adlandırılır), kablosuz cihazınız şu durumlarda gelen aramaların başka bir telefon hattına gitmesini sağlar:

Meşgul  (bir görüşmedesiniz)
Cevapsız  (alamazsınız)
Ulaşılamıyor  (bağlantınız kesildi veya telefonunuz kapalı)
 Telefonunuzu YouMail'e yönlendirmek/bağlamak için yardıma mı ihtiyacınız var? Buraya Tıkla.

Ne için kullanılabilir?

Sesli mesaja gitmek yerine başka bir numaraya gelen cevapsız aramalara ihtiyacınız olduğunda idealdir. Çoğu kişi tüm aramaları yönlendirmek istemez, ancak hatlarının meşgul olması veya cevap vermemesi seçeneğine sahip olmaktan hoşlanır. Bazı taşıyıcılar bunu ücretsiz olarak sunarken, bazıları ek bir ücret talep etmektedir.

Koşullu çağrı yönlendirmenin standart çağrı yönlendirmeden farkı nedir?

Standart ( koşulsuz ) arama yönlendirme, gelen tüm aramaları başka bir telefon numarasına yönlendirir . Standart çağrı yönlendirme, farklı çağrı türleri arasında ayrım yapmadığından, sınırlı bir faydası vardır.

Koşullu çağrı yönlendirme çok daha karmaşıktır. Koşullu arama yönlendirme özelliğine sahip bir telefon, normal şekilde çalar ve yalnızca cevap vermezseniz, telefon hattınız meşgulse veya size ulaşılamıyorsa bir aramayı yönlendirir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al