MEB Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa SAFRAN’ ı Ziyaret Ettik

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

BASK(Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonları) heyeti Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa SAFRAN’ ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan BASK Genel Başkanı Bayram ZENGİN; diğer bakanlıklarda olduğu gibi Milli Eğitim Bakanlığı’nda da sözleşmeli istihdam olduğunu, bunun kaldırılarak tüm çalışanların kadrolu olması gerektiğini ifade etti.
Anadolu Eğitim Sendikası genel başkanı Mehmet Alper ÖĞRETİCİ ise öğretmenlik meslek kanunu, okul yöneticilerinin belirlenmesinde sınavdan sonra yapılacak mülakatlar, sözleşmeli öğretmenlik ve diğer eğitim sorunları ile çözüm önerilerini dile getirdi. Anadolu Eğitim Sendikası olarak bu sorunlara ilişkin çözüm önerilerimizi içeren detaylı dosyamızı genel başkanımız Mehmet Alper ÖĞRETİCİ bakan yardımcımız ile paylaştı. Sayın SAFRAN ise ehliyet ve liyakate önem verdiklerini, okul yöneticiliği mülakatlarında sayın bakanın ifade ettiği gibi yazılı sınav puanının aynısının verileceğini ifade ederek, çözüm önerilerimiz için teşekkür etti. Bizi ilgiyle dinleyen, misafir eden sayın bakan yardımcımıza teşekkür ediyoruz…
 

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Safran

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al