Öğretmenler Seminerin 2. Haftası Başka İl Ve İlçelerde Alabilecekler

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Haziran dönemi seminerlerinin 2. haftasını farklı il veya ilçelerde almak isteyen öğretmenler için dilekçe örneği
MEB tarafından hazırlanan 2019 Haziran mesleki çalışma programında her ne kadar buna atıfta bulunulmamışsa da yönetmeliklerle bu durum belirlenmiştir.

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM VE İLKÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ MADDE 38

a) Yönetici ve öğretmenler ilk hafta okul müdürlüğünce hazırlanan program çerçevesinde kendi okullarında mesleki çalışmalarını yaparlar.

c) Öğretmenler ilk haftadan sonraki seminer çalışmalarına istemeleri hâlinde farklı il/ilçelerde de katılabilirler. Farklı il ve ilçelerde seminere katılacak öğretmenler, seminere katılacakları il/ilçeyi okullarına dilekçe ile bildirmek ve mesleki çalışma döneminin sonunda bu çalışmalara katıldığını belgelendirmek zorundadır.

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ MADDE 87

Ders kesiminden sonra yapılan mesleki çalışmanın ikinci haftası ve sonraki günlerinde il/ilçe millî eğitim müdürlüklerince hazırlanan programa göre belli merkez/merkezlerde alanları ile ilgili mesleki eğitime tabi tutulurlar. İstemeleri hâlinde bu eğitimi farklı il/ilçelerde de alabilirler. Farklı il/ilçelerdeki çalışmalara katılacak öğretmenler, katılacakları il/ilçeyi önceden okullarına dilekçe ile bildirmek ve katıldığı mesleki çalışmayı belgelendirmek zorundadırlar.

İlk ve Orta dereceli tüm okul türlerinde görev yapan öğretmenler istemeleri halinde seminere katılacakları il/ilçeyi yazımız ekindeki dilekçeyi kadrolarının bulunduğu okullara bildirerek istedikleri yerde seminer alacaklardır. Semineri almak istenilen okula verilecek olan dilekçe de yazımız ekindedir.

İşte dilekçe örnekleri

Semineri farklı okulda almak için dilekçe (görev yapılan okula)

Semineri farklı okulda almak için dilekçe (semineri almak istenilen okula)

Ali KARTAL

https://www.bilgehanem.net/haber-seminerin-2-haftasi-farkli-il-ve-ilcelerde-alinabilecek-100?fbclid=IwAR2Mgugl3vB8vEUwP-dtQt8p35ExeI1pMi0AJ947K9gGDJLfZF2b59S0q-A

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al