Öğretmene Doğum Günü Mesajı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sen her zaman ışığıyla bir ruhu aydınlatmasını bilen mükemmel bir eğitimci oldun. En sevdiğim öğretmenimin doğum günün kutlu olsun!
Size neşe ve mutluluk diliyorum, harika bir öğretmensiniz ve sadece en iyisini hak ediyorsunuz.
En iyi öğretmenler kitaptan değil yürekten öğretir. Harika bir öğretmen olduğun için teşekkür ederim. Doğum gününüz kutlu olsun!
Sizden bu kadar çok şey öğrenmek benim için bir onurdu; İlham verdiğiniz için teşekkür ederim! Okullarımızda ve üniversitelerimizde sizin gibi daha fazla öğretim üyesine ihtiyacımız var. Doğum gününüz kutlu olsun
İçimizdeki en iyiyi ortaya çıkarmak için harcadığınız tüm çabalar ve sıkı çalışma asla kelimelerle geri ödenemez. Sizin gibi bir öğretmene sahip olduğumuz için sadece minnettar hissedebiliriz! 
Öğretmenim, beni her zaman çok çalışmam ve iyi notlar almam için zorladın. Seni daima hatırlayacağım. 
Notlarım her zaman en iyi olmasa da, sizi temin ederim ki öğretmenim olmanız beni gerçekten mutlu ediyor. Şimdilik benden asla vazgeçmeyeceğini biliyorum, olabileceğim her şey olmama yardım ettiğin için teşekkür ederim. Senin sayende geleceğimin parlak olduğunu görebiliyorum, Her şeyden önce bana ışığımı yaymayı öğrettin. 
Sen benim hayatımın kıvılcımı, ilhamı, rehberi, mumusun. Benim öğretmenim olduğunuz için çok minnettarım.
Senin kadar harika bir öğretmenim olduğu için şanslıydım.
Anne babamız bize hayat verdi ve onu nasıl yaşayacağımızı bize sen öğrettin. Karakterimize dürüstlük, dürüstlük ve tutku getirdiniz.
Bu güzel mesaj, okulumuzda hizmetleri çok takdir edilen ve güzel öğretisi ile okulumuzun gözdelerinden olan emekli öğretmenimedir. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al