WazirX Hesabı Nedir? WazirX Coin (WRX) Nedir? Nasıl Alınır

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

WazirX Nedir?

WazirX, gelişmiş bir ticaret arayüzü ve kripto para alım, satım, ticaret özellikleri içeren bir kripto para borsasıdır. Kullanıcıların Bitcoin, BNB, Bitcoin Cash, Litecoin, Dash ve daha fazlası gibi 80'den fazla dijital varlığın ticaretini sağlayan bir canlı emir defteri sistemine sahiptir. Kullanıcılar, kripto para yatırma ve çekme işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilir ve eşler arası (P2P) aracılığıyla Hint Rupisi'ni (INR) kolay ve hızlı bir şekilde USDT'ye çevirebilir. Ayrıca dijital varlıklarınızı WazirX cüzdanında güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. WazirX’in amacı, dünyanın ilk otomatik eşleşen P2P motoru WazirX Peer-to-Peer ile küresel fiat-kripto para boşluğunu kapatmaktır. Bugün itibariyle, WazirX Hindistan'da sıkça kullanılan ve giderek büyüyen bir platformdur.

WazirX Coin; Hindistan’ın en büyük kripto para borsasının ve Binance’nin kurucusunun da satın aldığı borsanın kripto para birimine verilen isimdir. WazirX Coin için WRX sembolü kullanılır ve 1 milyar arza ulaşacak şekilde piyasaya sürülmüş olan coindir. WazirX Coin ile WazirX projesinin gelişimine katkı sağlamak amaçlanmıştır. Bu nedenle kullanıcılara farklı avantajlar ve ödüller verilir. Kullanıcıların WazirX projesinin gelişimine katkı sağlamak istemeleri durumunda, WRX’i %50 indirimli olarak alabilmeleri mümkündür. Arkasında Binance olmasından dolayı ilerleyen günlerde uzun vadede fiyatının yükseleceği düşünülen bir kripto para birimidir. Hızlı ve kolay işlem yapılabilen blockchain tabanlı bir platform olduğu için yatırımcılar tarafından tercih edilir.

Binance’in bir diğer kripto para ve borsa projesi olarakta bilinir. Binance sitesinden direkt erişim alıp bilgilerinizi o borsaya da aktara bilirsiniz. Site üzerinde bir çok kripto para birimi ve döviz birimleri desteklenmektedir. Türk lirası desteği bulunmakta fakat henüz EFT ve Havale işlemlerine açık değil. Kullanım ara yüzü oldukça basit ve hızlıdır. Bitcoin, USDT ve Hindistan Rupi’si çiftlerinde onlarca kripto para ile paritesi bulunuyor.

Binance’in yeni projesine kayıt olmak için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

Kayıt OL

WazirX Coin ve Temel Özellikleri Nedir?

WRX; WazirX’in yardımcı program tokenı olarak bilinir. WazirX ise; 8 Mart 2018 tarihinde kurulan Hindistan kripto para borsasıdır. Borsanın yönetimini üstlenen girişimciler ise; Nischal Schetty, Sameer Mhatre ve Siddharth Menon’dur. WazirX ile Binance’nin Hindistan İçin Blok Zinciri ismi ile başlattığı 50 milyon dolarlık bir fon oluşturulmuştur. Binance, 2019 senesinin kasım ayı ile beraber bu programa dahil olmuş ve kripto parayı herkes için erişilebilir kılmak için geliştirmiştir. WazirX Coin, Binance blokzincirine dayanan bir tokendır ve toplam arzı 1 milyardır. Hindistan’ın en hızlı büyüyen kripto para birimi olarak görülür.

WazirX Coin Alımı Nereden Yapılır?

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ

WRX satın almak için en uygun ve işlem hacmi en fazla olan kripto para borsası Binance’dir. Binance ile alım yapılmak istendiğinde, piyasa değerinden daha düşük değerler ile satın alma emri verme imkanı doğar. Yatırımcının WazirX’in işlem gördüğü kripto para borsalarından birine üye olması ve satın alacağı WRX miktarının değerine denk gelen parayı kripto para hesabına aktarması gereklidir. Kripto para borsası üzerinden TL ya da dolar ile WazirX Coin alımı yapabilir. Farklı işlem çiftleri arasından herhangi biri tercih edilerek alım tamamlanabilir.

Binance dışında FTX, Poloniex ve WazirX borsaları üzerinden de WRX alımı yapabilmek mümkündür. Ancak WazirX borsasının kendi coini olduğu için alım yapacak olanlara daha fazla sayıda işlem çifti seçeneği sunar. Bu nedenle WRX ile daha yatırım portföyünü daha geniş tutarak işlem yapmak isteyenlerin kripto para borsası olarak WazirX’i tercih etmeleri tavsiye edilir.

WazirX Coin’in Fiyatı Nedir?

WRX’in değeri değerlendirildiğinde; 2021 senesinin nisan ayında 1 WRX değeri 30.08 TL civarındadır. Bu da ortalama 3.69 dolara denk düşer. Piyasa sıralamasında 105 civarında yer alan bir tokendır. Son 24 saatlik fiyat değişimi değerlendirildiğinde ise; %9.14 seviyesindedir. WazirX Coni’in geleceğini yorumlamak gerekir ise; 3.66-3.65 dolar aralığında yaşadığı kırılma ile beraber sert bir düşüş yaşamış ve 3.61 dolara kadar değeri düşmüş bir kripto paradır. Yakın zamanda düşüş trendinin devam edebileceği düşünülse de Bitcoin’inn değerine bağlı olarak yukarı yönlü kırılma yaşaması da olasılıklar dahilindedir.

WazirX Coin’in Avantajları Nelerdir?

WRX’in artıları aşağıda verilmiştir:

  • WazirX borsasına kayıtlı olan yatırımcılar WRX satın almak istediklerinde daha indirimli fiyatlar ile alım işlemi yapabilirler.
  • WRX işlem madenciliği yaparak kazanabilmek mümkündür.
  • Hindistan’ın dışında da küresel ürün oluşturma ve ölçeklendirme imkanı sunar.
  • Çokça token airdropları vardır.
  • 1 aşamalı KYC sayesinde hızlı kayıt olanağı sunar.
  • Erişim kolaylığı sağlayan bir token olması sebebi ile hem web hem Android hem de IOS uygulamaları üzerinden işlem yapılabilir.
  • WazirX Coin, 10 seneden daha uzun süredir tecrübesi olan Hintli bir ekip tarafından yönetilen bir projedir.

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al