Realm (REALM) Token Nedir? Realm (REALM) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Realm, oyuncuların, oyuncuların ve sanatçıların kendi kişiselleştirilmiş NFT mikro evrenlerini oluşturmalarına olanak tanıyan, mobil öncelikli, kazan-kazan, sosyal etki odaklı bir Metaverse'dir. İçerik oluşturucular, kendi alanlarına benzersiz müzik, sanat ve oyunlar getirebilir. Oyuncular, dünyanın her yerinden bireylerle topluluklar oluşturabilir. İşletmeler, ürün ve hizmetlerinin reklamını yapmak için yeni bir platforma sahiptir. Tüm yaşayan dünyalar, ERC-1155 NFT'ler olarak basılabilir ve NFT Marketplace'te veya diğer NFT Marketplace'lerde takas edilebilir. Oyuncular, yaratıcılarının hayal ettiği ortamlarda ve deneyimlerde NFT'leri keşfedebilir, takas edebilir, toplayabilir ve görüntüleyebilir.

Realm ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Gate.ioBitrue, PancakeSwap (V2), LATOKEN, ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

Realm, oyuncuların sanal dünyaları ve oyunları keşfedip yaratabilecekleri metaverse kazanmak için bir oyundur. Ethereum ve Polygon katman 2 ölçekleme çözümü üzerine inşa edilen Realm, oyuncuların fiat rampaları aracılığıyla meta veri tabanı ile etkileşime girmesini de sağlar.

Oyuncular, nadir NFT'leri keşfetmek, $REALM jetonları kazanmak ve birbirleriyle ticaret yapmak için diyarları keşfederler. Yaratıcılar, arkadaşlar ve hayranlarla partiler düzenleyebilecekleri ve oyun oynayabilecekleri bir mikro evren olan alemler inşa edebilirler. Koleksiyonerler, çalışmalarını güzel bir alanda sergilemek, NFTix'i nane yapmak ve sergilere ev sahipliği yapmak için basit araçları kullanabilir.

Metaverse meraklıları Realm metropolünde birinci sınıf gayrimenkul satın alabilir ve oyuncular ve koleksiyoncular Realmies kazanabilir ve üretebilir - metaverse boyunca size rehberlik eden canlı 3D NFT'ler.

Realm'in sosyal mobil uygulaması, sezgisel oluşturucu araçları ve profesyonel sanatçılar için bir içe aktarma hattı ile meta veri deposuna erişimi basit ve kolay hale getirmeye çalışır, meta veri deposunda yerinizi oluşturmanız hiç zaman almaz.

Token adı: Realm
Token sembolü: REALM

Web sitesi: https://www.realm.art/

Realm (REALM) Token nereden satın alabilirim?

Realm (REALM) Token Nasıl Satın Alabilirim

Realm (REALM) Token NEREDEN ALINIR?

Realm (REALM) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Realm (REALM) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al