GAMEE (GMEE) Token Nedir? Gamee (Gmee) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

GAMEE platformu 3 farklı oyun deneyiminden oluşur:

GAMEE Arc8 App, gündelik tarzda oyunlarda beceriye dayalı oyun turnuvaları sunan, adrenalini yüksek bir mobil oyun deneyimidir. Deneyim, GMEE belirteci tarafından desteklenmektedir. ARENA'lar, topluluğun özel turnuvalar düzenlemesini sağlayan sanal gayrimenkullerdir (NFT'ler).

G-Bot'lar: Robot temalı NFT koleksiyonlarıdır, yükseltilebilir, üretilebilir ve takas edilebilir, sahiplerine Arc8 App'te oyun oynarken ödüller verir ve kendi özel oyun ve kazan oyunlarında oyun karakterleri olarak hizmet ederler.

GAMEE Ödüller Uygulaması: Ödüller Uygulaması, 80'den fazla gündelik oyun ve reklam destekli iş modeliyle iOS, Android ve web üzerinde bir oyun uygulamasıdır; GMEE belirteci, mevcut oyunculara blok zincirine dahil edilecek.

GAMEE ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Gate.ioKuCoin, DigiFinex ,MEXC, AAX, ve .Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

GMEE Simgesi, GAMEE gündelik oyun platformunda sağlanan, desteklenen oyna-kazan oyunlarında satın alma, kullanım ve ödül para birimi olarak tasarlanmış bir yardımcı program simgesidir.

GMEE Token, oyunculara GAMEE platformunda oynanan oyunlarda kazanılan ödüller olarak verilecektir. Belirteçler, özel turnuvalara giriş ücretlerini ödemek için kullanılacak ve belirteç sahiplerinin GAMEE oyunları yol haritalarında oy kullanmasına ve ödül havuzlarının dağıtımına izin verilmesi dahil olmak üzere yönetişim işlevlerine sahip olacak.

GAMEE, oyun platformuna entegre edilecek, GAMEE oyuncularının ödül bonusu, özel oyun görevlerine ve turnuvalara erişim ve daha sonraki bir tarihte detaylandırılacak diğer avantajlar elde etmesini sağlayacak, takas edilemez bir jeton (NFT) sistemi geliştiriyor. Bu NFT'ler, GMEE Jetonları kullanılarak satın alınabilir ve yükseltilebilir olacaktır.

GAMEE, üçüncü taraf oyun yaratıcılarının Oyun Paketi NFT'lerini kullanarak gündelik oyunlarını GAMEE platformunda yayınlamalarına izin verecek ve GMEE Simgesi, platformun üçüncü taraf içerik programı için temel bir yardımcı program sağlayacaktır.

Token adı: GAMEE
Token sembolü: GMEE

Web sitesi: https://www.gamee.com/token

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

GAMEE (GMEE) Token nereden satın alabilirim?

GAMEE (GMEE) Token Nasıl Satın Alabilirim

GAMEE (GMEE) Token NEREDEN ALINIR?

GAMEE (GMEE) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP GAMEE (GMEE) Token  ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Gate.İo Puanlar Ne İşe Yarıyor? Gate.io Borsası Nasıl Kullanılır?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al