Babylons (BABI) Token Nedir? Babylons (BABI) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Babylons, 100'den fazla oyun ortağı ve GameFi meraklılarının genç ve aktif takipçisi ile BSC'de topluluk tarafından yönetilen ilk NFT pazarı ve lider blockchain oyun toplayıcısıdır. Babylons, oyun ortakları için tam ihtiyaçlarına göre tasarlanmış İlk NFT Teklifi (INO) barındırma ve ikincil satış hizmetleri sunar. Babylons, yeni oyun projelerinin özel, halka açık token tekliflerine ve IDO'larına katılmaya hevesli, canlı bir oyun topluluğuna sahiptir; platform ise yenilikçi mekanizmalarıyla bu süreci demokratikleştirmeyi hedefliyor. Babylons'un geliştiricileri, sektördeki en iyilerden bazılarıdır ve platform, birçok ortağına Hizmet Olarak Blok Zinciri (BaaS) çözümleri sunar. Babylons, ortaklarına BaaS çözümleri olarak SDK'lar, Whitelabel NFT pazaryerleri, jeton ve NFT çoklu göndericileri sağlar. Bu tür hizmetler için BABI ile ödeme alıyoruz. Son olarak, Babylons kendi blok zinciri oyununu geliştirmek ve blok zinciri oyun endüstrisindeki güçlü konumunu korumak için 7 kişiden oluşan bir oyun geliştirme ekibini işe aldı.

Babylons ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Gate.ioMEXC, PancakeSwap (V2), Bitexen

Babylons, 50'den fazla oyun ortağı ve genç ve aktif bir oyun tutkunu takipçisi ile BSC'de topluluk tarafından yönetilen ilk NFT pazarı ve lider blockchain oyun varlıkları toplayıcısıdır. Babylons, oyun ortakları için tam ihtiyaçlarına göre tasarlanmış İlk NFT Teklifi (INO) barındırma ve ikincil satış hizmetleri sunar. Babylons, yeni oyun projesine özel, halka açık token teklifleri ve IDO'lara katılmaya hevesli, canlı bir oyun topluluğuna sahiptir; platform ise yenilikçi mekanizmalarıyla bu süreci demokratikleştirmeyi hedefliyor.

Babylons Marketplace, düşük maliyetli para basımı, haftalık ödülleri ve topluluk-hükümet entegrasyonunu pazaryeri yapısına entegre etmesiyle diğerlerinden ayrılır. Ayrıca Babylons, iş ortaklarına son teknoloji Hizmet Olarak Blockchain desteği sunuyor. Babylons'un kendisi de sürekli gelişiyor ve kısa süre içinde tüm DAO oylama mekanizmalarını etkinleştirmenin yanı sıra çoklu zincir desteğini entegre ediyor.

Platformun temel direğini oyun projeleri oluştururken, Babylons aynı zamanda sanat ve sanatçılar için bir alan olup, müzik pazarını zaten kurulmuş olan NFT galerisinin yanına kısa sürede entegre eder.

Token adı: Babylons
Token sembolü: BABI

Web Sitesi: https://babylons.io/

Babylons (BABI) Token nereden satın alabilirim?

Babylons (BABI) Token Nasıl Satın Alabilirim

Babylons (BABI) Token NEREDEN ALINIR?

Babylons (BABI) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Babylons (BABI) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al