Ardana (DANA) Token Nedir? Ardana (DANA) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Ardana, Cardano'nun herhangi bir ekonomiyi başlatmak ve sürdürmek için gereken gerekli DeFi temellerini getiren Cardano'nun sabit para merkezidir. Ardana, zincir üzerinde varlık destekli bir stabilcoin ve merkezi olmayan bir sabit varlık DEX sunuyor. Stabilcoin, doğrulanabilir bir şekilde zincir üstü teminat fazlası ile destekleniyor ve borçluların ADA veya diğer desteklenen varlıklarından kaldıraç kullanmalarını sağlayacak. DEX, likidite sağlayıcılarına düşük riskli getiri fırsatları sağlarken, minimum kayma ve ücretlerle takasları mümkün kılan, sermaye açısından verimli bir borsadır.

Ardana belirteci (DANA), paydaşlara Ardana'dan alınan ücretlerin bir payına erişim sağlayan ve elinde tutanların proje parametrelerinde yapılan değişiklikler üzerinde oy kullanmalarına izin veren Ardana ekosisteminin hizmet ve yönetim belirtecidir.

Ardana Ekosistemi
Ardana, Cardano üzerine inşa edilmiş, zincir üzerinde varlık destekli bir stabilcoin protokolü ve merkezi olmayan değişim istikrarlı varlık likidite havuzudur. Stabilcoin, zincir üzerindeki Cardano yerel varlıkları ile aşırı teminatlandırılmıştır ve borçlanmayı kolaylaştırır. Merkezi olmayan borsa, likidite sağlayıcıları için ücretlerden düşük risk geliri ile sabit paralar ve özdeş varlıklar arasında yüksek sermaye verimli ticarete izin verir.

Kullanıcılar, Danaswap'ta farklı para birimlerinin sabit paralarını basabilecek ve aralarında takas edebilecek ve herkesin erişebileceği hızlı ve düşük maliyetli bir uluslararası döviz sistemini kolaylaştıracak.

Token adı: Ardana
Token sembolü: DANA

Web Sitesi: https://ardana.org/

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ardana (DANA) Token nereden satın alabilirim?

Ardana (DANA) Token Nereden Satın Alabilirim

Ardana (DANA) Token NEREDEN ALINIR?

Ardana (DANA) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Ardana (DANA) Token  ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al