Öğretmenler Günü Kutlama Mesajları

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

  • Her koşul altında bana doğru olmayı, iyinin yanında yer almayı ve her insanı sevmem gerektiği öğrettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Umarım yetiştirdiğiniz her nesil gösterdiğiniz yoldan ilerler.

  • Annemden sonra bana en şefkatli yaklaşan kadın sizdiniz. O küçücük yaşımda bana hayatı öğretmek adına verdiğiniz çabaların hakkını asla ödeyemem. Aradan 30 yıl da geçmiş olsa, siz hala benim biricik öğretmenimsiniz.
  • Öğretmenler gününüz kutlu olsun değerli öğreticim. Gösterdiğiniz yoldan şaşmadan ilerlemeye devam ediyor yetiştirdiğiniz nesil. Emeklerinizin karşılığını teker teker alıyorsunuz öğretmenim, hiç merakta kalmayın.
  • Bana kattıklarınızı asla yadsıyamam. Keşke elimden 24 kasım öğretmenler gününüzü kutlamak dışında bir şeyler gelse de hakkınızı ödeyebilsem. Tek söyleyebileceğim, iyi ki benim öğretmenim olmuşsunuz ve iyi ki sizle tanışma fırsatına erişebilen öğrencilerinizden biri olabilmişim.

  • Hani olur ya; insan maziye dalar. Eski anılar akla gelir ve sonunda küçüklüğe gidilir. İşte o anlarda zihnimde yeniden canlanan tek kişi sizsiniz öğretmenim. Bana ve arkadaşlarıma verdiğiniz emeği, öğrettiklerinizi ve sevginizi aradan yıllar geçse de unutmak mümkün değil. Öğretmenler gününüz kutlu olsun, sizle tanışma şerefine eren binlerce kişi adına teşekkür etmeyi bir borç bilirim.
  • İnsanları sevmeyi, saygı duymayı, gerektiğinde hakkını aramayı ve daha sayamadığım pek çok şeyi bizlere öğreten değerli öğreticimiz, 24 kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun. Daha nice nesilleri bizler gibi yetiştirmeniz dileğimle.
  • Hayatın sadece nefes alıp vermekten ibaret olmadığı bize öğrettiğiniz günden beri size minnet duyuyorum. Eminim aynı duyguları benimle paylaşan yüzlerce öğrenciniz var. Hatta pek çoğu sizin yolunuzdan ilerleyip yeni nesilleri yetiştirmek üzere yola koyuldular. Siz ve değerleriniz olmasaydı bu günlere gelebilmemiz çok zordu. Hakkınız asla ödenmez. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün daha sonrasında onun yolundan ilerleyen siz değerli öğretmenimin öğretmenler günü kutlu olsun. Asla unutulmayacak ve unutturulmayacaksınız.

  • En korktuğum ders matematikti. Şimdi 3 yıllık matematik öğretmenliği yapıyorum. Tüm korkularımı yenmek için üzerine daha çok gitmeyi sizden öğrendim. Sevmediğim, korktuğum ve kaçtığım ne varsa sizin sayenizde aştım. Örnek aldığım güzel öğretmenim, iyi ki varsınız ve iyi ki bana da bu kutsal mesleği aşıladınız. 24 kasım öğretmenler günümüz kutlu olsun, nice güzel nesiller yetiştirmek dileğiyle.
  • Sadece tek bir gün kutlanmaması gereken bu kutsal günde siz değerli öğretmenimin öğretmenler gününü kutluyorum. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yoldan ilerlemeyi, ilkelerine hep sadık kalmayı öğrettiğiniz ve bizlere de yeni nesillere aktarma fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.
  • Öğretmene öğretmenler günü mesajı göndermek her ne kadar da zor gibi görünse de aslında hiç de sanıldığı kadar sorun edilecek bir konu değil. İlla ki atacağınız öğretmenler günü mesajı çok uzun olacak veya birbiriyle anlamlı kelimelerden oluşacak diye bir kaide yok. O anda içinizden geçen, kelimeye dökmek istediğiniz her şeyi, öğretmenler günü ile ilgili mesaj olarak hazırlayabilirsiniz. Bunlar tek bir cümleden oluşabileceği gibi, bir şiirden veya normalden de uzun olan yazılar şeklinde hazırlanabilir.

  • Sadece kelimelerden oluşan bir mesaj yazmak istemiyorsanız öğretmenler günü resimli kutlama mesajları da hazırlayabilirsiniz. Bu resimli öğretmenler günü mesajı ister hazır taslaklardan isterseniz de kendi hazırlayacağınızdan resimlerden oluşabilir. Hatta bu konuda size güzel bir fikir vermemizi isterseniz; öğretmenler günü resimli kutlama mesajları için öğretmenleriniz ile çekilmiş bir fotoğrafı veya sadece o kişiye ait bir fotoğrafı da düzenleyerek, formatına 
  • Her durum ve koşulda öğrencilerine yeni şeyler katmayı, onları gerçek hayata alıştırmayı ve her ne olursa olsun Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürüyen nesiller yetiştireceğine yemin ederek bu kutsal mesleğe adım atan sevdikleriniz için elinizden gelen her kolaylığı sağlamalısınız. Özellikle de 24 kasım öğretmenler günü için onları yalnız bırakmamanız gerektiğini de aklınızda tutmalısınız. Her ne kadar tek bir gün onları hatırlamak yeterli olmasa da elinizden geldiğince sizi bu günlere hazırlayan kişilere hatırlayarak vefanızı gösterebilirsiniz.Dünyanın en önemli mesleklerinden birini icra eden değerli öğretmenlerinize göndereceğiniz öğretmenler günü mesajları sözler ve resimlerden oluşabileceği gibi videolardan da oluşabilir. Farklı içerikler üreterek, biraz kafa yorarak hazırlayacağınız mesajlar ile sizi en ihtiyacınız olduğu anda yalnız bırakmayan öğretmenlerinizi unutmadığınızı gösterebilecek fırsatı her yıl 24 kasım tarihinde yeniden hatırlamalısınız. Farklı formatlarla oluşturabileceğiniz bu renkli ve farklı mesajlar, fotoğraflar veya videolarla öğretmenlerinizin kendini değerli hissetmesine ortam hazırlamak sizin elinizde. Herhangi bir kısa mesajla öğretmene hediye hazırlayabileceğiniz güzel mesaj örneklerine devam edecek olursak;Verilen sözü tutmayı, doğru ve yanlışı ayırt edebilmeyi öğreten değerli öğretmenimiz; öğretmenler gününüz kutlu olsun.

  • Bir çocuğun aileden sonraki koruyucusu ve eğiticisi olan öğretmenlerimizin 24 kasım öğretmenler günü kutlu olsun.
  • Ülkenin başarılı gençlerinin yetişmesi sadece eğitim aldığı okullar sayesinde değil, o eğitimi veren öğretmenleri sayesinde olur. Bize o kadar değerli şeyler öğrettiniz ki hakkınızı asla ödeyemeyiz. Bu kutsal mesleği icra ettiğiniz ve bizlere hayatı öğrettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Her 24 kasım geldiğinde çok hüzünlenirim. Beni bu günlere getiren sevgili öğretmenim bugünde hayata gözlerini yummuştu. Onun sayesinde öğretmen olup, geleceğe umutla bakan öğrenciler yetiştiriyorum. Bana kattığı her şey için teşekkür etme fırsatı bulamadığım canım öğretmenim ve tüm değerli öğretmenlerin 24 kasım öğretmenler gününü kutluyorum.
  • Tek derdi sadece öğrencilerine hayatı öğretmek olan tüm öğretmenlerimin 24 kasım öğretmenler gününü kutluyorum. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kendini ülkesinin gelişmesine adayan değerli öğretmenlerimizin bu değerli gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

  • Verilen değeri sonuna kadar hak eden değerli eğitimci öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.
  • Diğer meslek grupları içerisinde en kutsalı olan öğretmenlik için oldukça değerli olan bugünü kutluyorum. İyi ki varsınız, var olacaksınız.
  • Tüm öğretmenlerin 24 kasım öğretmenler gününü kutlar, onlara sonsuz saygılarımı sunarım.
  • Yılın en güzel gününde var olduğunuz için çok yaşayın, öğretmenler gününüz kutlu olsun. Hedefiniz, öğrettikleriniz, diğer insanlara kattığınız onca değerle; iyi ki varsınız ve var olmaya devam edeceksiniz. Hiç merak etmeyin; bu mesleği kimse ayaklar altına alamaz. Her koşul altında baş tacı olacak, saygı göreceksiniz. Emeğinize, bilginize, sevgi ve saygınıza sağlık.
  • Yaşayan, yaşamayan ne kadar öğretmen varsa hepsinin bu kıymetli günde öğretmenler gününü kutluyorum. Varlığınıza şükürler olsun.
  • öğretmenler günü resimli mesajlar
  • 24 kasım öğretmenler günü mesajları yıllarca emeğini öğrencilerine harcayan ve gelecek nesillerin nasıl bir birey olacağını belirleyen öğretmenler için oldukça özel günlerden biri olarak kabul edilir. 24 Kasım 1928 yılında önder Mustafa Kemal Atatürk’e verilen “Başöğretmen” unvanı ile resmiyet kazanmış ve o yıldan sonra düzenli olarak kutlanmaya başlanmış. Sizden herhangi bir beklentisi olmayan, tek derdi insanlara bir şeyler öğretmek olan değerli öğretmen arkadaşlarınızı bu özel günde hatırlamayı unutmayın. Onlara alacağınız küçük bir hediye, şirin bir çiçek buketi veya göndereceğiniz resimli öğretmenler günü mesajı ile mutlu olmalarını sağlamak tamamen sizin elinizde.

  • Öğretmene öğretmenler günü mesajı Türkiye’de 24 kasım olarak belirlenirken, evrensel öğretmenler günü 5 ekim tarihinde kutlanıyor. Diğer ülkelerde de farklı tarihlerde kutlanılan bu özel gün için sizin atacağınız öğretmenler günü resimli mesajlar ya 24’ü içerisinde atılmalı ya da 23 kasımı 24’e bağlayan dakikalar içerisinde olabilir. Elbette ki bu zaman dilimi dışında en güzel öğretmenler günü mesajları gönderilemez gibi bir kural yok fakat bir kutlamayı zamanında yapmak en güzel hediyedir, unutmayın.
  • 24 kasım öğretmenler günü kutlama mesajı yazarken zorlanıyorsanız veya farklı içeriklerde mesajlar üretmek istiyorsanız internet üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Birbirinden anlamlı ve güzel öğretmenler günü mesajları sözler, şiirler, resimler veya videolarla karşınıza çıkacak. İçlerinden en çok beğendiğiniz bir veya birden fazla 24 kasım öğretmenler günü mesajları ile çevrenizde bulunan değerli öğretmenleri hatırladığınızı, onlara saygı duyup değer verdiğinizi gösterebilirsiniz.
  • Öğretmenler günü kutlaması için sadece değerli öğretmenlerinize mesaj atmak yerine kendi sosyal medya platformlarınızda da paylaşımlarda bulunarak tanıdığınız veya tanımadığınız bu kutsal görevi icra eden her kişinin 24 kasım öğretmenler gününü kutlayabilirsiniz. Sosyal medya toplu kutlamaları için video veya fotoğraf kolaj içeriklerinden yararlanarak hem sözlü hem görsel metinler oluşturmak oldukça kolay ve zevkli.Öğretmek, daha iyilerini yapabilmeyi hedeflemek için bu kutsal öğretmenlik mesleğini seçen tüm öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının 24 kasım öğretmenler gününü kutluyorum.
  • 24 kasım 2018 cumartesi günü kutlanacak olan öğretmenler günü için; tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım.

  • Almaktan çok vermeyi hedefleyen, doğru yoldan şaşmayan ve herkesi o yola davet eden sevgili öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutlarım. Hakkınız ödenmez, ne yapsak az biliyorum ama iyi ki varsınız.
  • öğretmenler günü ile ilgili mesajBir ömür öğretmeyi amaçlayan, yolundan şaşmayan ve şaşanları döndürmek için çırpınan değerli emekçi öğretmenlerimizin 24 kasım öğretmenler günü kutlu olsun.
  • Bana yaptığınız iyilikleri, kattığınız değerleri ve öğrettiklerinizi asla unutmayacağım. Varlığınıza şükürler olsun, öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • En başta muzaffer Mustafa Kemal Atatürk, daha sonrasında da işini layıkıyla yapan değerli öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutluyorum. Hiç üzülmeyin; unutulmadınız, unutulmayacaksınız.

  • Emeği yadsınamayacak, asla hor görülemeyecek değerli öğretmenlerime bu mesleği seçtikleri için teşekkür ediyorum. İnsanlara doğruları öğretmek için verdiğiniz savaş sona ermedi. Sizin bıraktığınız yerden biz devralıyoruz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Sevginin ne demek olduğunu bana öğreten değerli öğretmenim; şimdi sizin çizdiğiniz yoldan emin adımlarla ilerliyorum. Kendi öğrencilerime sevgi, saygı ve değerlerin ne demek olduğunu öğretmenin verdiği haz ile sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum. Öğretmenler günümüz kutlu, mutlu olsun.
  • Okula adım attığım ilk gün öğrendiğim ilk şey; beni ailem gibi seveceğiniz olmuştu. Aradan yıllar geçti. Öğrettiğiniz, bana kattığınız ve başkalarına katmamı istediğiniz her değeri hafi harfine yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyim. Ne öğrendiysem, şu an hangi konumdaysam, hepsi sizin eseriniz. Her şey için teşekkür ediyorum. 24 kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun.

  • Sadece ailem için iyi ki varlar diyeceğimi sanırdım. Aslında o iyi kiler arasında siz de varmışsınız benim değerli öğretmenim. Varlığınız için, bana öğrettikleriniz için, her koşulda yanımda durduğunuz ve bana inandığınız için çok teşekkür ediyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Sadece 24 kasımda değil, siz her gün benim için çok özel ve kutsalsınız.
Anahtar Kelimeler:
Neden 5 Ekim Değil De 24 KasımDünya Öğretmenler Günü Neden 5 Ekim Tarihinde Kutlanıyor?24 Kasım Öğretmenler Günü Ne Zaman Ilan Edildi?5 Ekim 2021 Öğretmenler Günü Mü?Öğretmenler Günü 5 Ekim Mi 24 Kasım Mi?5 Ekim Neden Öğretmenler Günü?Dünya öğretmenler Günü5 EKİM DÜNYA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN5 Ekim Öğretmenler GünüÖğretmenler Günü Mesajları ResimliÖğretmenler Günü Mesajları ResimsizÖğretmenler Günü Mesajları Resimli Ve ResimsizEn Güzel 24 Kasım Öğretmenler Günü Sözleri Ve MesajıAtatürk öğretmen SözleriBabaya Öğretmenler Günü MesajıAnneye Öğretmenler Günü MesajıAbiye Öğretmenler Günü MesajıAblaya Öğretmenler Günü MesajıÖğretmene Babalar Günü MesajıHocaya Güzel SözlerOkulun Ilk Günü öğretmene MesajResimli 24 Kasım Öğretmenler Günü KUTLAMA MESAJLARIÖğretmenler Günü Sözleri KısaUnutulmaz öğretmen SözleriEn Anlamlı Öğretmenler Günü MesajlarıEn Anlamlı Öğretmenler Günü Mesajları 2021Resimli Öğretmenler Günü MesajlarıÖğretmenler Günü Resimli Kutlama MesajlarıÖğretmene Mesaj Için FikirÖğretmene Mesaj Için 30 FikirÖğretmenler İçin Mesaj ÖnerileriErkek Öğretmenler İçin Mesaj ÖnerileriKadın Öğretmenler İçin Mesaj ÖnerileriÖğretmene En Güzel Sözler24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARIÖğretmenler Günü İçin Anlamlı Kutlama SözleriAnlamlı 24 Kasım MesajlarıEn Iyi Hediye FikirleriÖğretmenler Günü Kutlama MesajıNasıl Yazılır?ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNÖğretmenler Gününüz Kutlu Olsun Nasıl Yazılır?Öğretmenler Gününe Ne Yazabilirim?Öğretmenler Gününe özel Kısa Mesajlar?Öğretmenler Günü Ne En Güzel Mesajlar?Öğretmenler Günü İçin Yazılabilecek Mesajlar Nelerdir?İlk Öğretmenler Günü İçin Yazılabilecek Mesajlar Nelerdir?Öğretmenler Günü Mesajı Nasıl Hazırlanır?Öğretmene Güzel SözlerÖğretmenler Günü Mesajları 20212021 Öğretmenler Günü Kutlama MesajlarıÖğretmenler Günü Kutlama Mesajları 202124 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARIöğretmen Günü Ile Ilgili MesajEn Güzel öğretmenler Günü Mesajöğretmenler Günü Resimli Mesajlaröğretmenler Günü Mesajlıöğretmenler Günü Mesajöğretmenler Günü Mesajlarıöğretmenler Günü Ile Ilgili MesajEn Güzel Öğretmenler Günü Mesajlarıöğretmenler Günü Için Mesajlar24 Kasım24 Kasım öğretmenler Günü Için Mesajlar24 Kasım öğretmenler Günü Kutlama MesajıÖğretmenler Günü Mesajı30 Öğretmenler Günü MesajıÖğretmenler Günü KutlamaGünü Kutlama Mesajlarıöğretmenler Günü Kutlama Mesajları

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al