Uzunköprü Vadi Park Açıldı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan bugün saat 12.00'da Vadi Park projesinin açılışını yaptı

Kısa adı olarak  ‘Göl Vadi’, ‘Vadi Park’ diye adlandırılan, Uzunköprü’nün Göl Vadi Rekreasyon Alanı’nın açılışı bugün gerçekleşecek. Açılışın saat 12.00'da yapılacağını duyuran Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, açılışla ilgili şu ifadeleri paylaştı:

"Yürüyüş ve spor yapabileceğiniz, çocuklarınızla ve arkadaşlarınızla vakit geçirebileceğiniz tarihi köprümüzü ve ilçemizi panoramik olarak görebileceğiniz Vadi Park, az da olsa yağan kar ile daha da güzel gözüküyor bu sabah.

Her daim güzellik ve iyilik olmasını istediğimiz bu dünyada umarım bu açılış yaşadığımız bu zor sürecin de bitiş müjdecisi olur.

Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, gelecek kaygısı yaşamadan anne babaların çalıştığı, ürettiği, kahvecinin sabah çayını demlediği, Aşçının yemek hazırlığı yaptığı, berber makaslarının sesinin duyulduğu, caddelerin dolduğu, uzaktan gelen düğün sesini dahi özlediğimiz bu günlerin bir an önce bitmesini ve aynı zamanda da esnafımıza dayanma gücü diliyoruz.

Bu illetten kurtulmayı dilediğimiz gibi hayatımızda da hep iyilik ve iyi insanlar olmasını da dilemek lazım.

Çünkü, düştüğünün farkında olmayıp uçtuğunu zanneden, çaresizlikten kimin koluna girip yürüdüğünü bilmeyen, yolun sonu gelip alkışlar kesildiğinde, perde kapandığında, sahnede ne ses ne suret göremeyip kendi kibrin ile burun buruna kalıyorsun demek. Ve demek ki, yolun sonunda her kimsen aslında ona dönüşüyorsun.

Hepimize çiğ insanların yavanlıklarından uzak bir yaşam diliyorum.”

 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al