Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Öğretmenlerle İlgili Flaş Açıklama

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmenlere yönelik açıklamalarda bulundu. Erdoğan yaptığı açıklamalarda, öğretmenlerin eğitimlerinin tekrardan şekillendirileceğini açıkladı. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklama şu şekilde
Öğretmenlerin yetiştirilme şartlarını baştan ele alacağız. Lisans eğitiminden hizmet içi eğitimlere kadar her şeyi düzenleyeceğiz dedi.

Ayrıva Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur maaş zamlarına ilişkin meclis çalışmalarının başlatılacağını duyurdu. 

NOT: Şu anki eğitim sisteminde yaşanan sıkıntılar yine bir nevi, öğretmenlere kesildi. Öğretmen eğitimlerine kesinlikle ağırlık ve öncelik verilmelidir, ancak eğitimde yaşanan sıkıntılar "SİSTEMİN" ta kendisidir. Çünkü öğretmenleri yetiştirende, içinde bulunduğumuz eğitim sistemidir. Eğitim sistemi topyekun olarak yeniden yapılandırılmalıdır. Bu sayede istenilen verimlilik artacaktır.  

Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Grubumuza Üye olarak Tüm Gelişmelerden Haberdar Olabilirsiniz 
 

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

Dolar Yorum