Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başkanlığında Kabine Toplanacak: Gündemde Okulların Açılması yer Alacak

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında kabine toplanıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, toplantıda kabinede bulunanlara okulların açılmasıyla ve okullar açıldıktan sonra hangi tedbirler alınacağı konusunda, bilgiler verecek.
Bugün yapılacak toplantının ardından okulların açılmasıyla ilgili konular masaya yatırılacak.

Milyonlarca velinin, öğrencinin ve öğretmenin gözü bu toplantıya çevrilmiş durumda. Okulların açılışına kısa bir süre kala, alınacak olan tüm tedbirler masaya yatırılacak ve önümüzdeki günlerde açılacak olan okullar hangi şartlarda açılacak durum netlik kazanacak

Ayrıca toplantıda İstanbul Sözleşmesi ve Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta meydana gelen patlama olacak.

Yine, koronavirüs salgınında vaka sayılarının yeniden binin üzerine çıkmasıyla ilgili yeni tedbirlerin alınıp alınmaması da konuşulacak.

Toplantıda, son günlerde ekonomide meydana gelen dalgalanmalarla ilgili gelişmeler de kabinenin gündeminde olacak. Ayrıca, okulların açılmasına sayılı günler kala alınacak tedbirler de masaya yatırılacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un, okulların açılması durumunda nasıl tedbirlerin alınacağına dair yaptıkları çalışmalarla ilgili kabine üyelerini bilgilendireceği aktarılıyor.

EBRU KARATOSUN

Türkiye
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al