Aynı Okuldaki Müdür ve Öğretmenin Ölüm Nedenindeki Acı Detay

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Aynı okulda görev yapan okul müdürü ve öğretmen art arda hayatlarını kaybetti. Arka arkaya hayatlarını kaybeden eğitim neferlerinin erken vedası nedeniyle tüm okulda, büyük yas ilan edildi. Okul müdürü ve öğretmenin ölüm nedenlerindeki acı detay ise kahretti. Sakarya Akyazı'daki Madanoğlu İlkokulu'nda görev yapan Okul Müdürü Bülent Gündüz ve Din Kültürü Öğretmeni Naime Galip Yıldırım'ın ölüm nedenleri ile ilgili acı detay ortaya çıktı. Detaylar haberimizde

Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki Madanoğlu İlkokulu'nda görev yapan Okul Müdürü Bülent Gündüz (46) 12 Mayıs'ta, Din Kültürü Öğretmeni Naime Galip Yıldırım (34) ise bugün kanser nedeniyle hayatını kaybetti. Aynı okulda 2 gün arayla yaşanan kayıplar, hem eğitim camiasında hem de öğrenci ve veliler arasında büyük üzüntü yarattı.

Edinilen bilgilere göre, Madanoğlu İlkokulu'nun sevilen müdürü Bülent Gündüz, yaklaşık bir aydır Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'nde kanser tedavisi görüyordu. Ne yazık ki, verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Gündüz, 12 Mayıs tarihinde hayata gözlerini yumdu. Bülent Gündüz'ün cenazesi, görev yaptığı okulda düzenlenen duygusal bir törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı ve memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde toprağa verildi.

Bu acı olayın ardından okulda yas atmosferi hakimken, bugün gelen bir diğer üzücü haberle acılar katlandı. Aynı okulda Din Kültürü Öğretmeni olarak görev yapan Naime Galip Yıldırım da kanserle olan mücadelesini kaybetti. İki çocuk annesi olan Yıldırım, İstanbul'daki özel bir hastanede bir süredir tedavi görüyordu. Doktorların tüm çabalarına rağmen hayata tutunamayan Naime Galip Yıldırım'ın vefatı, sevenlerini ve eğitim camiasını derinden etkiledi.

Madanoğlu İlkokulu'nda art arda yaşanan bu iki acı kayıp, sadece okul camiasında değil, tüm Akyazı ilçesinde büyük bir üzüntüye neden oldu. Bülent Gündüz ve Naime Galip Yıldırım'ın öğrencileriyle kurdukları sıcak bağ, meslektaşlarıyla olan uyumlu çalışmaları ve eğitim camiasına yaptıkları değerli katkılar unutulmayacak. Her iki eğitimcinin de kanser gibi zorlu bir hastalıkla mücadele ediyor olması ise bu acıyı daha da derinleştirdi.

Bu elim olay, kanserin ne kadar sinsi ve acımasız bir hastalık olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Eğitim camiası, kaybettiği değerli öğretmenleri Bülent Gündüz ve Naime Galip Yıldırım'ı saygı ve rahmetle anarken, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletiyor.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

film izle backlink paketleri