Doldurulmuş Aday Gözlem Form Örneği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Aday öğretmenler için hazırlanmış, "aday öğretmen kurum gözlem form" örneği. Aday öğretmenler için gözlem formu. Aday öğretmenler için hazırlanmış, "Aday Öğretmen Kurum Gözlem Formu"   (Form 5) örnek. 
Adaylık süreci; aday öğretmenleri mesleğe, memuriyete, görev yaptığı kuruma ve içinde bulunduğu sosyal çevreye en iyi şekilde hazırlamak üzere tasarlanmıştır. Aday öğretmenler, Eğitim Kurulu kararıyla belirlenen Aday Öğretmen Yetiştirme Programı doğrultusunda, eğitim kurumu müdürleri ve danışman öğretmenlerin sorumluluğunda eğitim ve uygulama görevlerine tabi tutulur. Aday Öğretmen Yetiştirme Programına göre aday öğretmenlerin adaylık süreci, uyum eğitimi ile başlar ve Aday Öğretmen Dosyasının hazırlanması ile tamamlanır. Aday öğretmenlerin adaylık sürecinin, bir yıldan az ve iki yıldan fazla olmayacak şekilde, planlanması esastır. 

Aday Öğretmen Kurum Gözlem Formu   (Form 5) 


Aday Öğretmen Kurum Gözlem Formu, aday öğretmenlerin yapacakları kurum gözlemi uygulamasını kısmi düzeyde yapılandırmak üzere hazırlanmıştır. Gözlem sırasında, gözlem yapılan kurumun niteliğine bağlı olarak bazı alanlar gözlem sürecinden çıkarılabileceği gibi yeni gözlem alanları da eklenebilir. 


Aday Öğretmen Kurum Gözlem Formunun “NOTLAR” bölümü aday öğretmen tarafından doldurularak aday ve danışman öğretmen tarafından imzalanıp Adaylık Dosyasına konulur.

Form-1

ADAY ÖĞRETMEN ÇALIŞMA PROGRAMI

Aday Öğretmenin

Adı Soyadı

 

T.C. Kimlik Numarası

Branşı

 

Okul/Kurum-İl/İlçe

 

    

Çalışmanın Yapılacağı Tarih


(Not:  Bu form bir sonraki hafta aday öğretmenin ne tür çalışmalar yapacağını planlamak üzere haftalık olarak düzenlenir. Gerekli durumlarda birden fazla form kullanılarak çalışma programı hazırlanabilir.)

Çalışma Yapılan Okul/Kurum-İl/İlçe

Çalışma Yapılacak Alan

Ders Planlama
/Hazırlık/
Değerlendirme

Sınıf İçi İzleme
(Ders izleme)



 

Sınıf İçi Uygulama
(Ders Uygulaması)

Okul İçi Gözlem/ Uygulama


 

Okul Dışı Faaliyetler


 

Günler

Çalışma/ Süresi (Saat)

Çalışma yapılacak alan ve yapılacak çalışmalar

Pazartesi

6 saat

Ders Planlama / Hazırlık / Değerlendirme

Salı

4 saat

Okul Dışı Faaliyetler  Atalar ile ilgili maddi ve özel kültürel değerler ve benzeri özellikler ile ilgili bilgi sahibi olur.

Çarşamba

4 Saat

Okul içi Gözlem ve Uygulama : Okul yerleşkesinde yer alan ‘ İdari odalar, kütüphane , öğretmenler odası, sınıfalrı ve bahçeyi ‘ bölmelerini tanıdı ve bilgi sahibi olur.

Perşembe

4 saat

Ders Uygulaması:

Cuma

2 saat

Ders İzleme:.

Diğer faaliyetler:
(Varsa eğitimle ilgili izlenecek film, okunacak kitaplar ve diğer soysal etkinlikler)

Film

Kitap:

                       

                             Danışman Öğretmen                                                                                                        Okul Müdürü

                                                                                                             

                                                                                                     

           İmza                                                                                                                                İmza
      Adı Soyadı                                                                                                                      Adı Soyadı

Anahtar Kelimeler:
Doldurulmuş Aday Gözlem Form ÖrneğiGözlem Kurul FormuöğretmenAdayAday öğretmen Ders Gözlem Formu Form 1Aday öğretmen Form 8 Doldurulmuş örneğiAday Öğretmen Kurul/komisyon Gözlem Formu örneğiÖğretmen Gözlem Formu örneğiOkul Öncesi Aday Öğretmen Formları DoldurulmuşAday Öğretmen Form 6 ÖrnekleriAday Öğretmen Form 1 ÖrnekleriAday öğretmen Formu NedirAday öğretmen Formu Nedir?Adaylık Formu Diğer Faaliyetlere Ne YazılırAdaylık Formu Diğer Faaliyetlere Ne Yazılır?Aday öğretmen Formları Nereden DoldurulurAday öğretmen Formları Nereden Doldurulur?Öğrenci Gözlem Formu NedirÖğrenci Gözlem Formu Nedir?Doldurulmuş Aday Form örneğiAday öğretmen Gözlem Form örneği DoldurulmuşAday öğretmenAday Öğretmenlik FormlarıAday Öğretmen DosyasıAday öğretmen Ders Içi Uygulama Gözlem FormuAday Öğretmen Formları DoldurulmuşAday öğretmen Form 1 Doldurulmuş örneğiAday öğretmen Ders Gözlem Form 1Aday öğretmen Ders Gözlem Form Form 1Aday öğretmen Form 6 Doldurulmuş örneğiAday öğretmen Kurum Gözlem Form 5Aday öğretmen Kurum Gözlem FormuAday Öğretmen Kurum Gözlem Form 5Aday Öğretmen Kurum Gözlem Formu Form 5Aday Öğretmen Kurum Gözlem Formu Doldurulmuş örneğiMillî Eğitim Bakanlığı Aday Öğretmen Yetiştirme SüreciAday Öğretmen Çalışma Ve Gözlem Formlarıöğretmenlere Yönelik Gözlem Formuöğretmenler Için Gözlem FormuGözlem Formuöğretmen Gözlem Form örneğiGözlem Form örneğiAday Gözlem FormuAday GözlemAday Gözlem Form ÖrneğiAday Gözlem Form

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

YKS KİTAPLARI Nazilli Haber