Bursa'da bulunan öğretmen arkadaşlarımız istifade edebilir. Güzel bir imkan olmuş...

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

BURSA - Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Bursa Edebiyat ve Yazı Akademisi” ile “Bursa Düşünce Akademisi” programları, 3 ay boyunca Türkiye’nin önde gelen edebiyatçıları, akademisyenleri ve düşünce insanlarını Bursalılarla buluşturacak.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Bursa Edebiyat ve Yazı Akademisi” ile “Bursa Düşünce Akademisi”, kentin kültürel hayatına yeni bir soluk getirecek.

Edebi Şehir Bursa

Birbirinden önemli isimlerin farklı konularda konuşmacı olarak katılacağı programlar, Bursalıların edebiyat ve kültür hayatına farklı bir bakış açısı sunacak. Tayyare Kültür Merkezi’nde 4 Ekim - 27 Aralık 2019 tarihleri arasında her Cuma saat 17.00’da gerçekleştirilecek “Bursa Edebiyat ve Yazı Akademisi”, Türkiye’nin önemli yazarları Beşir Ayvazoğlu, Dursun Gürlek, Mehmet Nuri Yardım, Prof. Dr. Hatice Şahin, Dr. Necmettin Turinay, Ömer Lekesiz, Rafet Elçi, Metin Savaş, Hasan Erdem, Güray Süngü, Kudret Ayşe Yılmaz, Ali Ayçil ve Osman Çeviksoy’u Bursalılarla buluşturacak.

Düşünen Şehir Bursa

Yine Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nce düzenlenen ‘Bursa Düşünce Akademisi’ ise 5 Ekim - 28 Aralık 2019 tarihleri arası, her Cumartesi saat: 17.00’da Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Düşünce Akademisinde de Prof. Dr. Tufan Gündüz, Prof. Dr. Ekrem Demirli, Prof. Dr. Turan Koç, Prof. Dr. Ahmet Ayhan Çitil, Prof. Dr. Şahin Uçar, Prof. Dr. Ali Utku, Prof. Dr. Tahsin Görgün, Prof. Dr. Sadettin Ökten, Prof. Dr. Osman Karatay, Dr. Metin Kayahan Özgül, Prof. Dr. Ayhan Bıçak, Prof. Dr. Ayhan Bıçak, Prof. Dr. İsmail Yakıt ve Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar gibi önemli isimler Bursa’da konuk edilecek.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al