Tembel öğrenciler nasıl anlaşılır?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Tembel olduklarından değil… Aksine, çok daha fazla dikkatleri dağılmış ve stresli, bölünmüş ve kararsızlar.

“Tembel” bir varsayımdır ve belirli bir görünüme sahip bir davranışa koyduğunuz bir etikettir. Ama aslında yüzeyin altında başka bir şeydir.

Görünüşlere eski moda etiketler yerleştirmek günümüzde çok yaygın, oysa aslında yüzeyin altında “her zamanki gibi iş” değil; alışılagelmiş varsayımlar yapılıyorsa anlaşılamayan farklı ve daha karmaşık bir hikaye. .

İnsanlar sanki bu bir boşlukta oluyormuş gibi birdenbire “tembel” değiller… Kişinin dışına ve toplumdaki değişimlere bakmanız gerekiyor.

Ben size doğru yolu göstereceğim… Cevapları ekonomi, teknoloji, siyaset, kabilecilik, kültür, ailenin dağılması, sosyal medya gibi alanlarda arayın, çok geniş yönlerden sadece birkaçını sayın.

Bir kişinin dikkatini ve kaygı düzeylerini etkileyen güçleri anlamak söz konusu olduğunda “ekonomi” son derece derindir…

Belki de “tembellik” 1940'larda bir yorum olarak anlamlıydı… Peki 2021'de 40'ların ekonomisi ve teknolojisi dünyayla nasıl kıyaslanıyor?

Ancak 1940'larda, insanları “tembellik” terimleriyle yorumlamak hala yanlış olurdu… gerçek, eski moda bahçe çeşidi tembelliği var, ama genellikle kuraldan ziyade istisnadır.

Birine “tembel” demek için çok hızlı olmak… tembelliğin bir işaretidir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al