Okul Öğrenci Ödül Ve Disiplin Kurulu Toplantı Tutanakları

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

DİSİPLİN KURULU TOPLANTI KARARLARI

KARAR NO          : 3
KARAR TARİHİ : 15.06.2022
 
Okul Öğrenci Ödül ve Disiplin Kurulu üyeleri Hacı EKİNCİ başkanlığında 15.06.2022  çarşamba günü saat 14:30 da Müdür Yardımcısı odasında toplanarak Milli Eğitim Bakanlığı ortaöğretim kurumları ödül ve disiplin yönetmeliğinin 38. maddesi gereği 2021/2022 eğitim-öğretim yılının Okul Öğrenci Ödül ve Disiplini yönünden değerlendirilmesi yapılmış, sonucu aşağıya çıkarılmıştır.
 
1. Okulda düzen ve disiplinin sağlanması ile ilgili  2021/2022 eğitim-öğretim yılının I. döneminde ve II. döneminde ciddi bir sıkıntı ile karşılaşılmamıştır.
2. 2 Mart 2022'de açık havada kaldırılan maske takma mecburiyetine uyularak öğrencilerin okul bahçesinde maskesiz durmalarına izin verildi, kapalı ortamlarda ise havalandırma ve mesafe kuralına göre tedbir alma ve maske takma uygulanmasına devam edildi. 
3. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; günlük vaka sayısının 2 binlere kadar düşmesinin ardından, 26 Nisan'da Koronavirüs Bilim Kurulu üyeleriyle maske zorunluluğu uygulamasının sadece hastanelerde devam edeceği duyurusunu yaptı. Bu açıklamadan sonra okulumuzda kapalı mekanlarda maske takma zorunluluğu sonlandırıldı.

4. Okul genelinde aylık toplantılar haricinde periyodik aralıklarla okul içi genel aramalar yapılmış ve öğrencilere gerekli rehberlikte bulunulmuştur.
5. Okul  müdürünün 2021/2022 eğitim-öğretim yılının I. Kanaat Döneminde olduğu gibi II. Kanaat Döneminde de kurulumuza havale ettiği herhangi bir disiplin olayı olmamıştır.
6. 2021/2022 eğitim-öğretim yılının II. Döneminde Okul içinde ve dışında milli ve insani bakımdan erdem olarak kabul edilen iyi davranışlarda bulunan sportif ve sosyal etkinliklerde görev alan derslerdeki gayret ve başarılarıyla üstünlük gösteren öğrencilerimizden ………………….. öğrenci onur belgesi ile, ……………… öğrenci teşekkür belgesi ile, ………………………… öğrenci ise taktir belgesi ile ödüllendirilmesi uygun görülmüştür. 
7. Okul Öğrenci Ödül ve Disiplin Kurulumuzun sene başında aldığı kararlara her iki kanaat döneminde de uyulduğu görülmüştür.
8. Her Türk gencinin  Atatürk İlke  ve İnkılaplarını ilke edinmesi bu doğrultuda çağdaş eğitim seviyesini yakalamak için gayret göstermesinin gereği ve önemi her fırsatta öğrencilerimize hatırlatılmıştır.
9. Aile ve çevre etkisiyle psikolojik olarak çöküntü yaşayabilecek öğrencilere gerekli psikolojik rehberlik yapılmıştır.
                                     Hacı EKİNCİ
Disiplin Kurulu Başkanı
Müdür Yardımcısı
 
  
   Ebubekir ARSLAN                                                                                                Abdulkadir KILIÇ    
Onur Kurulu 2. Başkanı                                                                                    Okul –Aile Birliği Üyesi
           (Öğrenci)                                                                                                      (Öğrenci Velisi)
 


Okul Müdürü

Kaynak: Webdeöğren.com
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al