Öğrenci Hakkında Öğretmen Karne Görüşleri

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Güzel kızım sen çok akıllı bir kızsın ve çok saygılısın. kendine güven, ben sana güveniyorum.karnen çok güzel.çalışmaya ve kitap okumaya devam etmelisi.iyi tatiller kızım.

Benim yakışıklı ve naif oğlum. Karnen çok güzel. Tebrik ederim. Yolun ve bahtın açık olsun.çalışmaya ve kitap okumaya devam et. Kendine güven. İyi tatiller oğlum.

Güzel gözlüm seni tebrik ederim. Senin gibi bir kızın öğretmeni olmak çok güzel. Derşlerine çalışmaya ve kitap okumaya devam et. Seninle gurur duyuyorum.iyi tatiller prensesim.

Gayretli ve azimli bir öğrencimsin. Çalışmaya devam edersen çok başarılı olursun. Kitap okumaya ve derslerine çalışmaya devam et. Arkadaşlarına karşı biraz daha hassas davranırsan çok iyi olur. İiyi tatiller güzel kızım.

Sarı papatyam senin gibi bir öğrencim olduğu için çok şanslıyım. Saygılı, akıllı ve çok beceriklisin. Çalışmaya ve çok kitap okumaya devam et. İyi tatiller güzelim.

Güzel gözlüm seni tebrik ederim. Senin gibi bir kızın öğretmeni olmak çok güzel. Derşlerine çalışmaya ve kitap okumaya devam et. Seninle gurur duyuyorum. iyi tatiller prensesim.

Sarı papatyam senin gibi bir öğrencim olduğu için çok şanslıyım. Saygılı, akıllı ve çok beceriklisin. Çalışmaya ve çok kitap okumaya devam et. İyi tatiller güzelim.

Benim akıllı paşam seninle gurur duyuyorum. Karnen çok güzel. Tebrik ederim. Derslerin kadar davranışlarını da güzelleştireceğine inanıyorum. Sana güveniyorum.çalışmaya ve kitap okumaya devam et. İyi tatiller oğlum.

Benim küçük dev adamım seninle gurur duyuyorum. Karnen çok güzel. Çalışmaya devam etmelisin. Tatilde kitap oku emi? İyi tatiller oğlum.

Bu dönem oldukça iyiydin. Karalılığın ve kendine güvenin çok güzel. Seni tebrik ederim. Yine güzel bir karnen var. Her zaman başarılı ve mutlu olmanı tüm kalbimle istiyorum. Tatili iyi değerlendir. Dinlen ve kitap oku. İyi tatiller en büyük yıldız.

Yine çok güzel bir karnen var. Bu senin eserin. Seninle gurur duyuyorum. Kitap okumaya olan düşkünlüğün beni çok mutlu ediyor. Başarılarının devamını dilerim. Tatilde iyice dinlen. Kitap oku dememe gerek var mı? İyi tatiller yakışıklı oğlum.

Güzel kızım bu dönem iyiydin ama biraz daha gayret etmelisin. Derslerini iyi dinle ve çok kitap oku. Ben senin daha başarılı olacağına inanıyorum. Sende kendine güven. Tatilde çok çok kitap okumalısın. İyi tatiller kuzum.

Yakışıklı oğlum sen çok akıllı bir çocuksun. Ancak düzenli kitap okumaya ve ödevlerini zamanında yapmaya dikkat edersen çok başarılı olabilirsin. Ben sana güveniyorum. Gelecek dönem daha dikkatli olmanı istiyorum. Tatilde bol bol kitap oku ve dinlen. İyi tatiller oğlum.

Gülen gözlerindeki mutluluğun daim olsun prensesim. Senin gibi bir öğrencim olduğu için çok şanslıyım. Tebrik ederim karnen çok güzel. Tatilde iyice dinlen ve kitap oku emi tatlım.iyi tatiller tatlım.

Er konuda fikri olan sempatik ve geveze oğlum. Seni tebrik ederim karnen çok güzel. Biraz daha dikkat ederek çok daha iyi olabilirsin. Kitap okumaya devam etmelisin.iyi tatiller yakışıklım.

Benim hassas ve narin kızım bu dönem çok iyiydin. Daha iyi olacağına ben inanıyorum. Sende kendine güven. Yolun ve bahtın açık olsun. Tatilde çok kitap oku ve iyice dinlen. İyi tatiller güzelim.

Benim hassas, efendi ve bir o kadar düşünceli oğlum. Seni tebrik ederim. Karnen çok güzel. Başarıların artarak devam etsin. Tatilde bol bol kitap oku. Aramızda kalsın serradan daha çok oku. İyi tatiller kuzum.

Seninle tanışma şansım bu yılın başında oldu. İyi ki tanımışım. Derslerinde oldukça iyisin. Başarılarının devamını dilerim. Gelecek dönem daha da iyi olacağına eminim. Tatilde iyice dinlen ve bol bol kitap oku. İyi tatiller oğlum.

Benim narın ve hassas kızım. Senin gibi bir öğrencim olduğu için çok şanslıyım. Her halinle harika bir öğrencimsin. Gelecek dönem daha da iyi olacağından eminim. Seni seviyorum. tatilde kitap okumayı unutma.iyi tatiller tatlım.

Başkanım seni tanımak beni çok mutlu etti. Hep böyle kararlı ol ve kendine güvenmeye devam et. Derslerinle ve davranışlarınla örnek bir öğrencimsin. Tatilde bol bol dinlen ve kitap oku. İyi tatiller yakışıklım.

Güzel kızım bu dönem daha iyiydin. Daha da iyi olacağına inanıyorum. Kendine güven. Sen istersen çok çok başarılı olursun. Tatilde çok okumanı ve dinlenmeni istiyorum. İyi tatiller güzelim.

Benim tatlı kızım ne kadar şanslıyım senin gibi bir öğrencim var. Yüzün hep gülsün ve başarıların daim olsun. Seni tebrik ederim. Tatilde çok kitap okumalısın. İyi tatiller prensesim.

Güzel kızım çok iyisin. Birde dediğimiz kelimelerin anlamını tam olarak bilsen çok daha başarılı olacaksın. Sana güveniyorum. Tatilde çok çok kitap oku ve dinlen.iyi tatiller güzel kızım.

Güzel kızım bu dönem biraz rahat davrandın. Gelecek dönem toparlamanı istiyorum. Karnen güzel. Seni tebrik ederim. Davranışlarının ve derslerinin iyi olması sana bağlı.ben sana güveniyorum.tatilde bol bol dinlen ve kitap oku.iyi tatiller kızım.

Güzel kızım geç başlamana rağmen çok iyi bir ilerleme kaydettin. Okuma seviyeni de ilerletince hiç eksiğin kalmayacak.sana güveniyorum.sen akıllı bir kızsın. Tatilde iyice dinlen ve çok çok kitap oku. İyi tatiler prensesim.

Güzellik bu dönem çok daha iyiydin.karnen çok güzel. Seni tebrik ederim. Başarıların daim olsun. tatilde kitap okumaya devam et ve bol bol dinlen. İyi tatiller prensesim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

YKS KİTAPLARI Nazilli Haber