TRT Çocuk güzel ve değerli işlere imza atıyor. Çoğu zaman bir öğretmenden çok daha fazla etkili olabiliyor.

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Değerler eğitimi, kültür, tarih, bilim, eğlence ne ararsan var, üstelik reklamsız, ücretsiz ve çocuk gelişimine uygun. Cezeri'nin icatlarını en ince ayrıntısına kadar anlatan ve 64 Kare Ülkesi ile satranç öğrenen çocuklar gördüm. Rafadan Tayfa, Keloğlan, Maysa ve Bulut, Doru ve Çocuk Sinema kuşağında seyre sunulan çok kıymetli yapımları var. Bu sebeple TRT Çocuk kanalını çok önemsiyorum.

Son zamanlarda aşağıdaki videoyu ve buna dair eleştirileri çok sık görür oldum. Çok üzüldüm. Milletten aldığı maaşla milletin çocuğunu susturan densiz sunucu kadar çocukları bu işlere alet eden nasipsizlere de kızıyorum.

Amacınız nedir? Çocuğunuzun seyrettiği kanal üzerinden propaganda yaparak milletin çocuklarını cezalandırmak mı? Ya da ormanlar hakkında iki çift laf edecek çocuğu susturarak bir yerlere yalakalanmak mı? Ne oluyor Allah aşkına?

Barış Manço'nun çocukları konuşturmak için şekilden şekile girdiği bir pedagojik anlayıştan kendi çocuklarına sansür uygulayan, sözünü kesen ve telefonu yüzüne kapatan bir anlayışa nasıl geldik?

TRT Çocuk kanalına ve çocuklara sahip çıkmak adına görüş, öneri ve şikayetlerinizi lütfen muhatabına yazın. Buralar sizin paralarınızla, sizin çocuklarınız için var. Yıpratmak, lekelemek ve karalamak için değil; onarmak, geliştirmek ve iyileştirmek için...

(www.trtcocuk.net.tr adresinden bize ulaşın kısmına yazabilirsiniz.)


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al