Kanser Hastası Bu İki Çocuğun Fotoğrafını Görenler Ve Bu Fotoğrafın Acı Hikayesi İnsanları Gözyaşına Boğuyor

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Bu iki küçük çocuk kanser hastası çocuklar: Bu fotoğrafın arkasında yatan acı hikayesi insanları gözyaşlarına boğuyor

Fotoğraf dünyanın her yerine yayılarak binlerce kişi tarafından beğenildi. Fotoğrafı ardındaki hikayeyi duyunca çok duygulandım. Son derece talihsiz bir durum. Umarız ki fotoğraf daha da paylaşılır ve diğer kanser hastası çocuklara moral olur.

Anne, Tazz Jones 5 yaşındaki kızı Maliyah’ı ziyaret etmek için hastaneye uğradığında bu anı yakaladı. Pittsburgh’taki çocuk hastanesindeki kızı Maliyah ile arkadaşı Madelina DeLuca (ikisi de maalesef kanser hastası) birbirlerine sımsıkı sarılıp insanları izliyorlardı.

“Sevginin en saf hali bu olsa gerek” başlıklı fotoğrafı Facebook’ta paylaşan anne Tazz’ın gönderisi binlerce kişi tarafından beğenildi ve paylaşıldı.

İki kız arkadaş kısa sürede hemen arkadaş oldular.

Anne Tazz, ABC7‘ye “Hemen arkadaş oldular ve sanki birbirlerini yıllardır tanıyormuşçasına davranıyorlar” dedi.

Küçük Maliyah’a nöroblastom (Beyinden tüm vücuda mesaj taşıyan sinir sistemi kaynaklı bir kanser türü) teşhisi koyuldu 3 yıl önce. Tam o sıralar 2 yaşına basmıştı. Çok zorlu bir çocukluk geçirdi. Tam kanseri atlatmıştı ki 6 ay sonra tekrardan nüks etti.

Maliyah hastanede kendine yine 2 yaşındaki Madelina DeLuca adlı bir arkadaş edindi. Kasım ayında DeLuca’ya da akut miyeloid lösemi teşhisi koyuldu. Doktorlar son kemoterapi tedavisini gerçekleştirdi ve küçük kız muhtemelen iyileşecek.

Anne Tazz, fotoğrafın diğer hastalara ilham olmasını ve onlara biraz da olsa hayat sevinci vermesini diliyor. Fotoğrafı paylaşarak annenin hayaline yardımcı olabiliriz. Anne şöyle demişti hatırlıyorsanız: “Hayatımda gördüğüm en saf sevgi.”

Zaman tünelinizde benzer haberler görmek için beğenmeyi unutmayın.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al