5 Yaşındaki Küçük Kız Annesinin Hayatını Kurtardı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Anne ve 5 yaşındaki küçük kızı havuza girdi ve anne havuzun içinde fenalaştı. Küçük kız annesine bakın nasıl yardımcı olmayı başarıp hayatını kurtardı

Tracy Anderwald ve kızı Allison sıcaktan bunalarak havuza girmeye karar verdiler. Texas’ın Portland şehrinde yaşayan anne ve kızı için sıradan bir gündü. Anne ve kızı yüzdüler ve eğlendiler. Ancak başlarına geleceklerden haberdar değillerdi. Birden Tracy epilepsi nöbeti geçirdi. Havuzun dibine battı ve bilinçsiz kaldı. Uyandığında ise Portland’taki Christus Spohn Hastanesi’ndeki bir yatakta yatarken buldu kendini. Neyse ki havuzun hemen yanında bahçeyi tamamen gören bir güvenlik kameraları vardı. Tracy olanları gördüğünde gözlerine inanamadı.

Güvenlik kamerasından inceledikleri görüntüler sonrasında 5 yaşındaki minik melek Allison’ın annesinin hayatını kurtardığını öğrendiler.

Tracy nöbet geçirip havuzun dibine battığında, kızı Allison hemen annesini suyun dibinden çıkarmış ve havuzun kenarında başı dik bir pozisyona getirmiş. Sonra aceleyle eve girerek yardım çağırmış. Tracy havuzun dibinde birkaç saniye daha fazla kalsaymış her şey çok daha kötü sonuçlanabilirmiş.


Allison apar topar hastaneye yetiştirildi. Uyandığında ise başına neler geldiğinden bir haberdi.

Caller Times‘a konuşan Tracy, “Gözlerimi açtığımda nerede olduğumu anlayamadım. Ne kadar ısrarla sorsam da bir süre için gerçekleri bana anlatmadılar,” dedi.

Tracy sağlığına tamamen kavuştuğunda kız kardeşi Tedra ona her şeyi anlattı. 5 yaşındaki Allison annesini havuzdan çıkardıktan hemen sonra yardım için teyzesini aramış. Tedra da hemen ambulans çağırmış.

Tedra, “Allison çok sakindi. Bana olanları anlattı,” dedi.

Allison üç yaşından beri yüzmeye bayılıyormuş. Başta annesinin nöbet geçirdiğini anlayamamış. Ama suyun altında uzun süre kalınca bir şeylerin ters gittiğini düşünüp hemen annesini havuzdan çıkarmış.


Tracy, “Hayatımı kızıma borçluyum” dedi.

Küçük kız annesinin hayatını kurtararak artık bir kahraman oldu. Yazıyı arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al