KARANTİNAYA ALINAN ÖĞRETMENLERİMİZİN ÜCRETİ KESİLEMEZ!

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

KARANTİNAYA ALINAN ÖĞRETMENLERİMİZİN ÜCRETİ KESİLEMEZ!
Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte, öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimiz, öğrencilerimizin öğrenme kayıplarının telafi edilmesi için büyük gayret ortaya koyuyorlar.
Ancak MEB, bazı illere gönderdiği görüş yazısıyla, bu süreçte covid testi pozitif çıkan ve bu nedenle 14 gün karantinaya alınan öğretmen ve yöneticilerimizin ücretlerinin ödenmeyeceğini bildirdi.
Bu kabul edilemez!
Aylardır sadece eğitimde değil, vefa grupları ve filyasyon ekiplerinde de görev alarak türlü fedakarlıklarla hizmet üreten eğitim çalışanlarını cezalandırmak anlamına gelen bu tutum derhal düzeltilmelidir.
Karantinaya alınan öğretmen ve okul yöneticilerimiz de İDARİ İZİNLİ sayılmalı ve ücretlerinde hiçbir kesintiye gidilmemelidir.
Bu ülkenin bütçesi, karantinaya alınan meslektaşlarımızın üç kuruşluk ek ders ücretlerinden yapılacak tasarrufla(!) şaha kalkmayacaktır herhalde!
Sayın Ziya Selçuk ve Hükümet’ten beklentimiz; gerekli düzenlemeyi bir an önce hayata geçirilmesidir.

Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Grubumuza Üye olarak Tüm Gelişmelerden Haberdar Olabilirsiniz 
 

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al