Öğretmenlerin 2021 Ocak Özür Grubu İl ve İlçe Emri imza kampanyası

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Ocak ayında yapılacak olan mazeret atamasında başvuru hakkımız bulunmakta; fakat henüz 2021 Ocak Özür Grubu atama kılavuzu yayınlanmadı. Kılavuzun en kısa sürede yayınlanarak belirsizliklerin giderilmesini ve ayrıca kılavuzda il ve ilçe emri uygulamasına yer verilmesini önemle talep ediyorum. Öğretmenlerin bu zorlu süreçte yaşayabilecekleri mağduriyetin önüne geçilmesi için gerekli planlamanın yapılarak, geç kalmadan duyurulması, yetkili makamlardan en öncelikli beklentimizdir.

Aile birliği mazereti açısından aile bütünlüğü sağlanmayan, eşinden ve çocuğundan ayrı yaşamak zorunda kalan öğretmenlerin düşük moral ve motivasyonunun eğitim-öğretimi olumsuz etkilememesi için yukarıda belirttiğim husus büyük önem arz etmektedir.

Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Lütfi Elvan da eş durumu atamaları ile ilgili “Bir mağduriyetin yaşanmaması gerekiyor. Eğer varsa, biz bu mağduriyeti de gideririz.” yorumunda bulunmuş ve konuyla ilgili gerekli talimatların verildiğini belirtmiştir. Verilen bu talimatların kimseyi mağdur etmeden, vaktiyle uygulanmasının herkesi memnun edeceğini belirtmek isteriz.

Bu konuda gerekli çalışmaların yapılarak duyurulmasını saygılarımla arz ve talep ederiz.

Kampanyayı imzalamak için tıklayınız

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al