İşsiz Kalan Ve Maddi Sıkıntılar Yaşadığı İçin İntihar Eden Öğretmen Çaresizliğini Tek Kelimeyle Anlatmış

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Maddi sıkıntılar yüzünden borç batağına düşen evli ve çocuğu olan Recep öğretmen, yaşadığı zorluklara dayanamayıp intihar etti.

Maddi sıkıntı bir öğretmenin canına kıymasına yol açtı. Haksız ve gerekçesiz işten çıkarıldığı için büyük bunalıma giren Recep öğretmenin ölümü tüm ailesini yasa boğdu
32 yaşındaki öğretmen Recep Kılıçarslan (sağda) evli ve bir çocuk babasıydı.

Belediyeye bağlı Bilgi Evleri‘nde görev yapan öğretmen 32 yaşındaki Kılıçarslan’ın mesai arkadaşları yaşanan trajediye tepki gösterdi. Evli ve yedi yaşında bir çocuk babası olan genç öğretmenin mesai arkadaşlarından Şeyma Çelik,  sosyal medya hesabından şu satırları paylaştı:

‘DAYANAMIYORUM’ DEYİŞİ KULAKLARIMDA


“Recep Kılıçarslan hakkın rahmetine kavuşmuştur. Rabbim ailesine sabır versin. Mekanın cennet olsun. Böyle gitmemeliydin be Recep Hocam. Sebep olanlar nasıl hesap verecek? Sitemim büyük. Kocaman bir aile yıkıldı. Minik bir erkek çocuğu yetim kaldı. Çaresizce .Böyle olmamalıydı Recep Hocam. Nasıl vicdanları rahat mı? Neden korkayım, kimsiniz ? Susmam! Korkmam yazarım. Yüreğim, çok kısa hayat. Böyle kolay değil, bedeli olmalı. Uyuyamıyorum, merhamet duygusunu kaybetmiş insanlara asla haklı çıkamazsın. İki hafta önce görüştüğümde ‘dayanamıyorum’ deyişi kulaklarımda, çıldırıyorum.”


Sözcü

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al