Veli İsteği İle Sınıf Tekrarı İsteği Dilekçesi

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Veli isteği üzerine sınıf tekrarı dilekçesi örneği word olarak hazırlanmıştır. Dosyayı indir butonundan hemen indirebilirsiniz. Veli sınıf tekrarı isteği dilekçesi. Veli isteğiyle sınıf tekrarı yaptırmak istiyorsanız dilekçeyi kendinize göre kolayca düzenleyebilir ve okul idaresine teslim edebilirsiniz.

…. İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Okulunuz 1/B sınıfı ....... numaralı öğrencisi ………..’in velisiyim. 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı 1’nci döneminde yapılan yetiştirme çalışmaları sonunda istenilen yeterlilik düzeyine ulaşamamıştır. 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının 2’nci döneminde ilimizde 24.01.2020 tarihinde meydana gelen deprem ile Koronavirüs (COVID-19) nedeni okullar tatil edildiğinden, öğrencimin  bir üst sınıfı başarmada güçlük çekeceğinden öğrencimin sınıf tekrarı yapmasını istiyorum.

Sınıf Tekrarı İçin Ne Yapılır?


Sınıf tekrarı yapmak isteyen veliler ne yapmalı? Çocuğunu tekrar aynı sınıfa göndermek isteyen velilerin ve öğretmenlerin yapacakları nelerdir?
İlköğretim kurumları yönetmeliğine göre: "İlkokullarda öğrencilere sınıf tekrarı yapmak esastır. Ancak bu durum, istenilen yeterlik düzeyine ulaşamamış ilkokul öğrencilerine, velinin
yazılı talebi üzerine, ilkokul öğrenimi süresinde bir defaya mahsus olmak üzere sınıf tekrarı
yaptırılabilmektedir."

Veli Sınıf Tekrarı İstek Dilekçesini İndir

Anahtar Kelimeler:
Sınıf Tekrarı Yapmak Isteyen VelilerÇocuğunu Tekrar Aynı Sınıfa Göndermek Isteyen Velilerin Ve öğretmenlerin Yapacakları Nelerdir?Sınıf Tekrarı Yapmak Isteyen Veliler Ne Yapmalı?Sınıf Tekrarı İçin Ne Yapılır?Veli Sınıf Tekrarı İstek Dilekçesini İndirVeli İsteği İle Sınıf Tekrarı DilekçesiVeli İsteği İle Sınıf Tekrarı Dilekçesi 2020Veli Isteği Ile Sınıf Tekrarı Dilekçesi 2021Sınıf Tekrarı Dilekçesi LiseVeli Isteği Ile Sınıf Tekrarı 2021 DilekçeVeli Isteği Ile Sınıf Tekrarı 2020-2021 DilekçeSınıf Tekrarı Dilekçesi 2021Sınıf Tekrarı Dilekçesi 2020Veli Isteği Ile Sınıf TekrarıVeli Isteği Ile Sınıf Tekrarı 2021Veli Isteği Ile Sınıf Tekrarı 2020-2021İlk Okulda Sınıfta KalmaIlkokulda öğrenciye Sınıf Tekrarıİlkokulda Sınıfta KalmaÖğrenci Sınıf Tekrarı Veli İzin DilekçesiVeli Sınıf Tekrarı İstek DilekçesiVeli Sınıf Tekrar İsteği Dilekçesi Ve Karar TutanağıSınıf Tekrarı İçin Veli İzin Dilekçesi Yeterli Olur Mu ?Sınıf Tekrarı İçin Veli İzin DilekçesiSınıf Tekrarı Için Veli DilekçesiSınıf Tekrarı İçin Veli Dilekçesi Ve Karar Tutanağı1. Sınıf Tekrarı Dilekçesi1. Sınıf Sınıf Tekrarı DilekçesiVeli İsteği İle Sınıf Tekrarı İsteği Dilekçesi KoronavirüsVeli İsteği İle Sınıf Tekrarı İsteği Dilekçesi Koronavirüs (covid-19)Sınıf Tekrarı İsteği Dilekçesi Veli İsteği İleSınıf Tekrarı İsteği DilekçesiVeli İsteği İle Sınıf Tekrarı İsteği DilekçesiVeli İsteği Ile Sınıf Tekrarı 2022Veli İsteği Ile Sınıf Tekrarı 2023

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al