STEM Yaklaşımının Mesleki Eğitime Entegrasyonu’'

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

ÇANAKKALE/Gelibolu Atatürk MTAL okulu olarak bu yıl öğrencilerimiz tarafından yürütülen ''OKULLARIMIZDA STEM'' adlı eTwinnig projesi sonlandıktan sonra 13 Haziran 2018 de açıklanan GMKA PROJE başvuru sonuçlarına göre ''STEM Yaklaşımının Mesleki Eğitime Entegrasyonu’' projesi GMKA tarafından kabul edilmiştir.
Öğrencilerin istihdam edilebilirliğine katkı sağlamayı amaçlayan okul projesi ile okuldaki mesleki eğitim alanları STEM yaklaşımında, çağın gereklerine uygun şekilde düzenlenecektir. Proje kapsamında Kodlama ve Robotik Yazılım Eğitici Eğitimi, Bilgisayar destekli 3 boyutlu Tasarım Eğitici Eğitimi, STEM Ders Materyalleri Hazırlama Eğitimi öğretmen ve öğrencilere verilecektir. Proje ile, Robotik ve Arduino eğitim materyalleri, 3D yazıcı, STEM Eğitici oyuncakları, Logo Setleri, alınacaktır. Proje sonucunda STEM MATERYALLERİ ŞENLİĞİ düzenlenerek yenilenen alanların açılışı yapılacaktır.Proje ile ilgili 26 Haziran 2018 de taraflar arasında protokol imzalanmıştır.
Okullarımızda STEM adlı projemizin okul tarafından benimsenmesi proje ekibi olarak bizi onurlandırmıştır.Proje yazımında emeği geçen okul müdürümüz Mesut KAYA , proje yazımında görev alan Burcu URAZ ve Yeşim YAVAŞ a teşekkür ederiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al