Eğitim İzleme Raporu 2019 | Eğitimin İçeriği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Eğitim İzleme Raporu 2019’u tüm yıla yayılan 5 ayrı dosya halinde yayımlıyoruz. Raporun ikinci dosyası olan “Eğitimin İçeriği”ni 1 Ekim 2019’da düzenlediğimiz bir panelle kamuoyuyla paylaştık.

ERG Eğitim Gözlemevi Koordinatörü Burcu Meltem Arık’ın açış konuşmasıyla başlayan panelde, ERG Araştırmacısı Merve Mert raporu sundu. Rapor sunumunun ardından panelde, Doç. Dr. Yelkin Diker Coşkun (Yeditepe Üniversitesi) ve Dr. Zeynep Kılıç (Başka Bir Okul Mümkün Derneği) konuşmacı olarak yer aldı. Yelkin Diker Coşkun eğitimin içeriği ile ilişkili gelişmeleri ortaöğretim tasarımı ve ölçme değerlendirme alanına odaklanarak değerlendirirdi. Zeynep Kılıç ise toplumsal cinsiyet eşitliği alanındaki gelişmeleri bugüne kadar uygulanan projeler çerçevesinde ele aldı.

Eğitimin İçeriği’nde, içinde bulunduğumuz eğitim-öğretim yılında eğitimin içeriği alanında yaşanan gelişmeler değerlendiriliyor.

EİR 2019’un ikinci dosyası olan Eğitimin İçeriği dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.

Çalışmalarımızda kullanılan terimleri ve anlamlarını ERG Sözlük‘te derledik. Raporu destekleyen ERG Sözlük’e buradan ulaşabilirsiniz.

EİR 2019’un ilk dosyası olan Eğitimin Yönetişimi ve Finansmanı’na buradan ulaşabilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al