Kimler VGM Bursundan Yararlanmaz?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Hangi öğrenciler, Vakıflar Genel Müdürlüğü Ortaöğretim Bursundan yararlanamıyor? Hangi öğrenciler, VGM bursu alamaz? VGM bursuna başvuru için hangi şartlar gerekiyor? VGM bursu nedir ve kimlere veriliyor? VGM bursu almak için gereken şartlar neler? Detaylar haberimizde

Her sene Vakıflar Genel Müdürlü burs başvuruları bulunmaktadır. Özellikle VGM bursu almak isteyen öğrenci ve veliler, sıkça olarak burs detaylarını merak etmekteler.

İşte Detaylar!

Kardeşi Vakıflar Genel Müdürlüğü Ortaöğretim bursundan yararlanmakta olan öğrenciler, Kamu Kurumlarından karşılıksız eğitim yardımı ve burs alan öğrenciler ve Vakıflar Genel Müdürlüğünden muhtaç aylığı alan öğrenciler, ortaöğrenim bursundan yararlanamazlar.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda anasınıfında okuyan öğrencilere ortaöğrenim bursu verilmemekte olup, Türk vatandaşı olmayan öğrencilerde ortaöğrenim bursundan yararlanamz.

Resmi okullarda örgün eğitim görürken burs almaya hak kazanan öğrencilerin, özel okula ya da açık öğretim ortaokuluna , açık öğretim lisesine ya da mesleki açık öğretim lisesine geçenlerin bursları kesilmektedir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak

backlink al