INSTAGRAM HESABI KAPATMA NASIL YAPILIR?

Instagram (ve genel olarak sosyal medya) bir nimet ve lanet olabilir. 1 milyardan fazla kullanıcısı olan fotoğraf paylaşım platformu, sevdiğiniz arkadaşlarınızın ve ünlülerin neler yaptığını takip etmenin harika bir yoludur . Ancak yaptığınız her şeyi belgelemek zorunda olduğunuzu hissetmek yorucu olabilir ve herkesin hayatından "mükemmel resim" anlarının saldırısı kaygıyı artırabilir .

Instagram bir top ve zincir gibi hissediyorsa, hesabınızdan kurtulmayı düşünüyor olabilirsiniz. Instagram'ı geçici olarak devre dışı bırakmak veya kalıcı olarak silmek için aşağıdaki talimatları izleyin. Tam bir sosyal medya detoksu yapmak istiyorsanız, TikTok ve Snapchat'i silme talimatlarımızı burada da görebilirsiniz.

Hesabınızı sildikten sonra bu işlemin geri alınamayacağını unutmayın. Takipçiler, beğeniler ve yorumlar dahil tüm fotoğraflarınız ve hesap geçmişiniz kalıcı olarak silinecek ve başka bir hesap oluşturduğunuzda aynı kullanıcı adını kullanarak kaydolamayacaksınız.

Instagram hesabı nasıl silinir
1. Bir bilgisayar veya mobil tarayıcıdan instagram.com adresinde hesabınıza giriş yapın . Maalesef hesabınızı Instagram uygulamasından silemezsiniz.
How to delete Instagram account, how to deactivate Instagram account

How to delete Instagram account, how to deactivate Instagram account

2. Hesabını Sil sayfasına ( https://instagram.com/accounts/remove/request/permanent/ ) gidin.
How to delete Instagram account, how to deactivate Instagram account
Instagram
3. Bu sayfaya geldiğinizde, "Hesabınızı neden siliyorsunuz?" Seçeneğinin yanındaki açılır menüden bir yanıt seçin.
4. Şifrenizi tekrar girin.
5. "Hesabımı kalıcı olarak sil" i tıklayın.

How to delete Instagram account, how to deactivate Instagram account

Her şeyi kalıcı olarak silme konusunda huzursuzsanız veya sosyal ağdan bir ara vermeyi tercih ediyorsanız, Instagram'ın geçici bir devre dışı bırakma seçeneği vardır. Bu, kullanıcıların hesaplarını bir süre devre dışı bırakmalarına ve daha sonra geri dönmelerine olanak tanır; bu, hesabınız devre dışı bırakıldığında profiliniz, fotoğraflarınız, videolarınız, yorumlarınız ve beğenilerinizin diğer kullanıcılardan gizleneceği ve yeniden etkinleştirmeyi seçtiğinizde tümü yeniden görüneceği anlamına gelir o.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol